• Ново
Чанта за защита От Миризмата на FIREDOG, Чанта За Защита От Миризмата, Протестированная Куче, Мини Чанта през Рамо за Съхранение при Пътуване (Светло Синьо)

Чанта за защита От Миризмата на FIREDOG, Чанта За Защита От Миризмата, Протестированная Куче, Мини Чанта през Рамо за Съхранение

Rating 
BGN 52.44

Сума
Налично за поръчка

【Технология за ЗАЩИТА от МИРИЗМАТА на】 : Калъф за защита от миризмата е изработена от полиестер 900 D с подплата от активен въглен филтър от нетъкан текстил, която осигурява защита от миризмата 【Много МЕСТА】 Има 2 ластични примки за задържане на обекта на място.Мрежест джоб от вътрешната страна е идеален за носене. 【Лесно за носене】 : Той е оборудван с линия за колан, карабинер или подвижна каишка за носене на ръка, за универсалност. 【Здрав и СТИЛЕН】 : Компактен и достатъчно лек, за ежедневна употреба далеч от дома и при пътуване.Лесно се побира в странични джоба / чантата си. 【Гаранция FIREDOG】 : FIREDOG предлага с доживотна гаранция в нашата калъф за защита от миризмата, гарантираща 100% задоволително обслужване.Чанта за защита от миризмата на FIREDOG, чанта за защита От миризмата, Протестированная Куче, Мини Чанта през рамо за съхранение при пътуване (светло синьо).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория