• Ново
3 бр. Четка За почистване на Вана и Душ в Банята, Електрическа Четка За Бормашини, Четка За Почистване на Кухня, Четка За Килими На Пода, Четка За почистване на автомо?

3 бр. Четка За почистване на Вана и Душ в Банята, Електрическа Четка За Бормашини, Четка За Почистване на Кухня, Четка За

Rating 
BGN 29.89

Сума
Налично за поръчка

Четка за почистване на джантиЧетка за килими на пода.Четка за почистване на кухня.Електрическа четка за бормашини,. четка за почистване на баня 3шт,.Характеристики : 1. В комплекта са включени найлон електрическа четка със средна твърдост, която може да се свърже с любимите си безжични бормашини. За почистване на повърхности в банята се използват четки три различни размери и форми. Тези найлонови четки не царапаются.Те могат да се използват в бани, желобах, первази, душ стаи от фибростъкло, релсите за душ кабини и порцелан. Всички 3 четки са с дължина 1/4 инча за бърза смяна на вала.Безжична бормашина не включва тренировки.Технически характеристики : Материал : найлон Размер : 135*116* 66 мм/5.6 "Тегло : 227 g Цвят : жълт Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. 3 X Четка за почистване на электродрели (електрическа бормашина в комплект не е включена).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория