• Ново
Четка за тоалетна фирма METT, Силиконова Четка за Тоалетна, TPR Четка за Почистване на Тоалетната чиния, Подаръчни Аксесоари за Баня (Цвят: CP 02)

Четка за тоалетна фирма METT, Силиконова Четка за Тоалетна, TPR Четка за Почистване на Тоалетната чиния, Подаръчни Аксесоари

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Гуманизированная дръжка, подходяща за ръце, удобен за задържане и лесен за използване. Четината TPE меки, чисти, нежни, износоустойчиви, обеззараживающие, нелипкие и няма да навредят на глазура. Яйцевидный външен вид, стилен и удобен. Четината от TPE : лесно скребутся и премахване на петна от повърхността на тоалетната чиния, почти без драскотини; по-малко се износват, силни и издръжливи. Употреба : Канализация, мивки, вани, тоалетни, бани, etc.as инструменти, с помощта на които можете лесно почистване на дома. Гуманизированная дръжка, подходяща за ръце, удобен за задържане и лесен за използване. Четината TPE меки, чисти, нежни, износоустойчиви, обеззараживающие, нелипкие и няма да навредят на глазура. Яйцевидный външен вид, стилен и удобен. Четината от TPE : лесно скребутся и премахване на петна от повърхността на тоалетната чиния, почти без драскотини; по-малко се износват, силни и издръжливи. Употреба : Канализация, мивки, вани, тоалетни, бани, etc.as инструменти, с помощта на които можете лесно почистване на дома.Що се отнася до следпродажбено обслужване : всеки четка за тоалетна е абсолютно нова и най-високо качество; всяка четка за тоалетна внимателно проверени и тествани преди изпращане; ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, вашият въпрос ще бъде решен в рамките на 24 часов1. Четината TPR : Лесно скребут и премахване на петна от повърхността на тоалетната чиния, практически без драскотини; по-малко истираются, силни и издръжливи. Моющаяся глава на четка : не оставя петна, глава на четка бързо изсъхва след почистване на тоалетната чиния, петна, не на място 3. Висококачествена удебелена рамка от полипропилен не ще бъде лесно да преобръщам или да се разграждат, при запазване на банята чиста и красива. изображението на дисплея черен декор за баня тела за баня силиконовата чашка, вантуз и четка, поставка за четки и държач за чаши, аксесоари за баня, държач за четки [Гаранция] от 100% високо качество, моля, бъдете сигурни за закупуване, не е нужно да носят никакъв риск, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля задавайте въпроси в модула "Въпроси и отговори", ние ще ви отговорим навреме.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория