• Ново
DOITOOL 2 елемента Силиконови Чистачки на Силикон Стъргало Почистващи Четки за Домашна употреба от Страна на Огледалото Стъргало За Душ Врати, Стъргало За Баня Стърга?

DOITOOL 2 елемента Силиконови Чистачки на Силикон Стъргало Почистващи Четки за Домашна употреба от Страна на Огледалото Стъргало

Rating 
BGN 4.46

Сума
Налично за поръчка

Домашни почистващо средство : Силиконов материал на тази на продукта осигурява удобство на използването му, му е трудно да се прекъсне и тя е здраваЧетка за почистване на плочки : Широка гама от приложения : Стени, работни маси и плотове могат да се почистват с една кърпа,;.Стъргало за колата : Подходящ за всички стъклени, мраморни плотове, плочки, стъклени врати, керамични настилки, пързалки за басейна и на автомобилни прозорци.Стъргало за ръце : Силиконов материал , за многократна употреба, чисти, здрави, безопасни , както за вашето ежедневие.Чистачка за плочки в банята : едната страна е плоска, което е удобно за вас, за по-лесно соскребать измет, а другата страна е изпълнена с издатини, които могат ефективно да изтриете, не оставяйки пропуски;.Домашни почистващо средство : Силиконов материал на тази на продукта осигурява удобство на използването му, му е трудно да се прекъсне и тя е здрава.Четка за почистване на плочки : Широка гама от приложения : Стени, работни маси и плотове могат да се почистват с една кърпа,;.Стъргало за колата : Подходящ за всички стъклени, мраморни плотове, плочки, стъклени врати, керамични настилки, пързалки за басейна и на автомобилни прозорци.Стъргало за ръце : Силиконов материал , за многократна употреба, чисти, здрави, безопасни , както за вашето ежедневие.Чистачка за плочки в банята : едната страна е плоска, което е удобно за вас, за по-лесно соскребать измет, а другата страна е изпълнена с издатини, които могат ефективно да изтриете, не оставяйки пропуски;.Списък на опаковки 2 x чистачките Характеристики - Цвят : син, бял, сив прозорец скандалджия и скрубер. - Размер : 16,00 X4,00 X1,00 см / 6,29 X1,57 X0,39 инча Стъргало за плочки за душа. - Материал : Силикон силикон чистачките. - Силиконов материал на тази на продукта осигурява удобство на използването му, му е трудно да се прекъсне, и той е здрав средство за почистване на огледала в банята. - При бръснене или нанасяне на грим выделяющееся топлина увеличава ръми огледала и блокира линия на преглед.Използвайте го за задържане на пара в средство за измиване на огледалните прозорци. - Защото тя е направена от силикон, това е така. просто изплакнете с вода след употреба.Лесна за експлоатация стъкло на вратата на достъпа за душата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория