• Ново
Palm четка за ръце, сапун, богат на функции Нажимная четка за почистване, Четка за миене на съдове, Четка за миене на съдове с дозатор сапун, Palm четка, за да се раздадат ?

Palm четка за ръце, сапун, богат на функции Нажимная четка за почистване, Четка за миене на съдове, Четка за миене на съдове

Rating 
BGN 6.29

Сума
Налично за поръчка

【Универсален кухненски инструмент】 го Използвайте всеки ден за почистване на тиган, на саксията, чинии, мивки, печки, готварски съдове, прибори, чугун, плотове и т Тя предпазва вашата ръка от пряк допир с течности, да не пречи на кожата на вашите ръце. 【Материал】 Изработени от метал и PET материал, лесно почистете мазнините и копоть, безопасни за използване на контейнер с незалепващо покритие.Използва се за измиване на кухненските печки, мивки и керамични плочки. 【Вграден резервоар за съхранение на течности】 За почистване трябва само да кликнете върху най-горния мек лепило, за да се отцеди течността.Кликнете върху течност - чистящая течност се губи, изчиства плавно и икономично. 【Уникален дизайн】 Ергономичен дизайн, удобен за задържане и нескользящий, лесно краен ефект на почистване, просто изплакнете главата на четката с вода. 【Многоцелеви】 Нашата четка за миене на съдове, идеален за измиване на кухненските печки, мивки и керамични плочки. Изработен от метал / ДОМАШНИ любимци, лесни за почистване. PET материал не травмирует си ръце, на тиган, а почистване не вреди на повърхността. Метален материал се използва за измиване на кухненските печки, мивки и керамични плочки.Спецификация : Материал : PET / Метал Употреба : Използва се за измиване на кухненски плочи, чешми.Размер на продукта : 10*9 см (3,9*3,5 инча) В комплекта : 1/2 * Инструмент за почистване (с приставка-четка) 2/4 * сменяеми глави за топка за зъби от стоманена тел или 1/2 * Инструмент за почистване (с приставка-четка) 2/4 * сменяеми глави за четки за домашни любимци на Помещение включва : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни дисплеи и различно осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.

Всичко за продукта

Material:
PET/Metal
Use:
Used for washing kitchen stoves, washbasins.
Product size:
10*9cm(3.9*3.5in)
Included:
1/2*Clean Tool(With Brush Head) :
2/4*replacement Steel Wire Ball Brush Heads :
OR :
1/2*Clean Tool(With Brush Head) :
2/4*replacement PET Brush Heads :
Package includes:
1.Due to manual measurement, please allow a difference of 1-5g/1-2cm. :
2.Due to different displays and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you for your understanding. :

Подобни продукти в категория