• Ново
Домашни Цветни Чаши от Слама, Пшеница, 20 грама, Чаши за Пиене, 8 БРОЯ, Комплект Пластмасови Чашки за Кухнята, Нечупливи Чаши за Многократна употреба, Могат да се Мият ?

Домашни Цветни Чаши от Слама, Пшеница, 20 грама, Чаши за Пиене, 8 БРОЯ, Комплект Пластмасови Чашки за Кухнята, Нечупливи

Rating 
BGN 9.33

Сума
Налично за поръчка

Синя чаша от слама пшеница * 2 Зелената чаша от слама пшеница * 2. Жълта чаша от слама пшеница * 2. Оранжева чаша от слама пшеница * 2. ????? ????? ???????? : Чаша от слама пшеница обем 20 грама са направени от органични влакна, слама пшеница и хранене от полипропилен, 100% не съдържа бисфенол А, не е токсичен, не са без мирис и са безвредни за околната среда. ???????????? ???? : Нечупливи чаши-пиячи 8 БР са идеални за пиене на вода, мляко, сок, напитки и много други.Това също може да бъде чашка за изплакване на гърлото или на държач за четка за зъби, отлично подходящ за деца на всяка възраст, възрастни и стари хора. ???????? ???????? ???? : За многократна употреба пластмасови чаши Homienly, подходящ за миене в миялна машина, се предлагат в 4 цвята : червено, жълто, синьо и зелено.Всеки цвят ще ви донесе много забавно, докато вие ще се насладите на многоцветни пластмасови чаши, и те също ще се зарадват децата си. ??????????? ??? ??????????? : Чаша от слама пшеница е много лесна и небьющаяся.Благодарение на своята надеждност не е нужно да се притеснявате за това, че той може да счупване при падане, което го прави добър заместител на традиционните чаши. ?????????? ??? ????????? ???? : Тези штабелируемые чаши за пиене, предназначени за кухни, много лесни за почистване, те могат да се мият в съдомиялна машина.И те работят перфектно в микровълновата, без да стане твърде горещо.[Забележка : температурна устойчивост достига 248 градуса по Фаренхайт (120 ℃)].

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория