• Ново
Въртящата Регулируема Чистящая Въже Телескопична Полюс Въже За Измиване на Тавана Автомивка Почистване Стъргало Кухненски Стенни Телескопична четка (Цвят: сив)

Въртящата Регулируема Чистящая Въже Телескопична Полюс Въже За Измиване на Тавана Автомивка Почистване Стъргало Кухненски

Rating 
BGN 9.49

Сума
Налично за поръчка

✌Съставна глава на четка от мек лен от шенилна и кадифе се грижи за колата си, без да се боя, и повече почиства ✌Телескопична въже за почистване на шенилна от неръждаема стомана с добра почистване на лента, лесен за почистване и има функция за разпенване. ✌Копче може да се върти на 180 градуса, което е удобно и гъвкаво. ✌Телескопична стрела е по-удобно за почистване на автомобили, както и различна дължина може да се регулира в съответствие с потребностите на почистване на автомобили. ✌Може да се използва за почистване на автомобили, измиване на подови настилки, почистване на стъкла и т. ✌Съставна глава на четка от мек лен от шенилна и кадифе се грижи за колата си, без да се боя, и повече почиства. ✌Телескопична въже за почистване на шенилна от неръждаема стомана с добра почистване на лента, лесен за почистване и има функция за разпенване. ✌Копче може да се върти на 180 градуса, което е удобно и гъвкаво. ✌Телескопична стрела е по-удобно за почистване на автомобили, както и различна дължина може да се регулира в съответствие с потребностите на почистване на автомобили. ✌Може да се използва за почистване на автомобили, измиване на подови настилки, почистване на стъкла и т. Микрофибър : Материал от микрофибър, мек и деликатен.Электростатическая адсорбция на прах и пух. Дизайн куката : може да се мотае, че е лесна за съхранение и не заема място. Многоскоростная корекция : Конструкция с многоскоростной регулиране може да се използва за многоетапно почистване, което улеснява почистването. Многоугловое на въртене : 360°, чисто и ефективно.Лесно очищаемые мъртви ъгли.♥ Име на продукта : Телескопичен водна въже за автомивка Sunflower ♥ Технически спецификации : До телескопична -54 см / 21,26 инча ♥ След телескопична : 120 см / 47,24 инча ♥ Цвят : сиво, оранжево ♥ материал на главата въже : от шенилна + сверхтонкое влакна. ♥ материал на пръчка парцал : неръждаема стомана ♥ материал плоча парцал : инженеринг пластмаса ♥ Тегло на продукта : 0,42 кг ♥ Характеристики на продукта : сгъваем, моющаяся на височина, здрава и лесна за употреба, абсорбира вода ♥ Опаковъчен лист : 1 * Корона парцал от коралов кадифе mop2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория