• Ново
Смываемые мокри кърпички за пътуване Go on The Go - Биоразградим, не съдържа алкохол, с успокояващо алое вера и календулой, 12 опаковки по 15 броя всяка (общо 180 кърпички) - П?

Смываемые мокри кърпички за пътуване Go on The Go - Биоразградим, не съдържа алкохол, с успокояващо алое вера и календулой,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? НАПЪЛНО НАТУРАЛЕН : нашата формула не съдържаща алкохол, изработени от успокояващи, противовъзпалителни съставки, осигуряващи максимално удобство и комфорт ? УСПОКОЯВАЩ : Алое и невен - две основни съставки, използвани в нашата очищающей формула за успокояване на суха и раздразнена кожа. ? ДЖОБЕН РАЗМЕР : Пътуват с Go on the Go е много просто.Той се побира във всеки джоб, дамска чанта или чанта. ? В комплекта са включени : Дванадесет (12) опаковки пречиствателни салфетки - по 15 парчета всяка. ? За НАС : Ние сме малка компания, която е специализирана в опростяване на живота.Всичко е много просто, ето така.Поддържа хигиена и здраве на движение, особено по време на пътуване, къмпинг или на пешеходния поход, не е лесно.Ние искахме да направите това е по-удобно. ? НАПЪЛНО НАТУРАЛЕН : нашата формула не съдържаща алкохол, изработени от успокояващи, противовъзпалителни съставки, осигуряващи максимално удобство и комфорт. ? УСПОКОЯВАЩ : Алое и невен - две основни съставки, използвани в нашата очищающей формула за успокояване на суха и раздразнена кожа. ? ДЖОБЕН РАЗМЕР : Пътуват с Go on the Go е много просто.Той се побира във всеки джоб, дамска чанта или чанта. ? В комплекта са включени : Дванадесет (12) опаковки пречиствателни салфетки - по 15 парчета всяка. ? За НАС : Ние сме малка компания, която е специализирана в опростяване на живота.Всичко е много просто, ето така.Поддържа хигиена и здраве на движение, особено по време на пътуване, къмпинг или на пешеходния поход, не е лесно.Ние искахме да направите това е по-удобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория