• Ново
Palm Четка За миене на съдове, Мини-Бамбук в Дървена Кръгла Кухненска Четка за Миене на Съдове от Естествени Влакна, за почистване на Тенджери, тигани и Зеленчуци, 2 бр.

Palm Четка За миене на съдове, Мини-Бамбук в Дървена Кръгла Кухненска Четка за Миене на Съдове от Естествени Влакна, за почистване

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Превъзходно качество на】 Четка за миене на съдове е с висока плътност на четина и е направена от естествен и траен влакнаЧетина умерено мека и твърда, дръжката е изработена от естествен бамбуково дърво.Натурална четка за почистване на добре направен и лесен за използване, без плесен. 【Оригинален дизайн】 Ергономична четка за миене на съдове, удобна дръжка и спестяване на труда, гладко полира, не травмирует ръка, не се плъзга и спомага за лесното премахване на петна. 【Списък】 2 бамбукови палмови четки за почистване. 【Широко приложение】 Мини-скрубер за миене на съдове, подходящи за кухня, баня, перално и гараж.Миенето на подове, душ кабини, килими, плотове, мивки, домакински уреди, вани или косата, тези четки са идеални за премахване на храни, мазнини, петна. Можете да ги намерите универсални в целия дом. 【Напомняне】 Моля, изплакнете кухненска четка с чиста вода след употреба, не се накисва във вода за дълго време, просто го оставете да изсъхне при стайна температура, не е подходящ за машинно пране.Дръжката е изработена от бамбуково дърво, четка е изработена от трайни естествени влакна, бамбук четка за миене на съдове от палмово дърво първоначално е проектиран и удобен за използване, което лесно ще ви помогне да решите проблема дезинфекция и премахване на мазнини.Дървен Материал от Бамбук, естествено влакно Опаковъчен SHEET2 мини-палмови четки за миене на съдове Място использованияустойчивые четки за миене на съдове са подходящи за кухни, бани, перални помещения и гаражи. за измиване на подови настилки, душ кабини, килими, плотове, мивки, домакински уреди, вани или косата.Чудесно за премахване на храни, мазнини, петна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория