• Ново
QBOMB 20 бр. Нано-гъба-гума за почистване, мултифункционална пеноочистительное средство премиум-клас, за мебели, баня, вани, мивки, пол, первази, гъба за кухненски прибо?

QBOMB 20 бр. Нано-гъба-гума за почистване, мултифункционална пеноочистительное средство премиум-клас, за мебели, баня, вани,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[Екологично чисти продукти] : да не се имат специфична миризма, по време на употреба не са необходими почистващи средства, е необходимо само вода, и те са лесни за почистване [За избърсване, добавете малко вода] : за тази кухненската гъба се изисква само вода, така че може да се грижи за всички повърхности, без да се повреди.Просто намокрете го с вода, smooth и избършете, и гума ще свърши работа.Всичко е толкова просто. [Произволна рязане] : Ако смятате, че размерът не е подходящ, може да се даде тази магическа гъба всякаква форма, а след това избършете със своите неща. [Множество гъба за почистване] : размер на 10x6x2 см /3,9x2,4x0,79 инча.Тази нано-гъба за почистване може да се намали, всяка форма е необходимо.След всяко използване на гъба за миене на съдове тя може да изтръгне от вода и изсушете за повторна употреба 3-5 пъти. [Широко използвана гъба за почистване на съдове] : Тази кухненска гъба може да устои на отломки цялата къща!Много подходящ за почистване на кухня, премахване на мазнини от керамични съдове, отпадъци от стъкло, печки, кафе-машини.Същото се отнася до средствата за миене на стени, бани, врати, подове, душ кабини, мивки и т. [Екологично чисти продукти] : да не се имат специфична миризма, по време на употреба не са необходими почистващи средства, е необходимо само вода, и те са лесни за почистване. [За избърсване, добавете малко вода] : за тази кухненската гъба се изисква само вода, така че може да се грижи за всички повърхности, без да се повреди.Просто намокрете го с вода, smooth и избършете, и гума ще свърши работа.Всичко е толкова просто. [Произволна рязане] : Ако смятате, че размерът не е подходящ, може да се даде тази магическа гъба всякаква форма, а след това избършете със своите неща. [Множество гъба за почистване] : размер на 10x6x2 см /3,9x2,4x0,79 инча.Тази нано-гъба за почистване може да се намали, всяка форма е необходимо.След всяко използване на гъба за миене на съдове тя може да изтръгне от вода и изсушете за повторна употреба 3-5 пъти. [Широко използвана гъба за почистване на съдове] : Тази кухненска гъба може да устои на отломки цялата къща!Много подходящ за почистване на кухня, премахване на мазнини от керамични съдове, отпадъци от стъкло, печки, кафе-машини.Същото се отнася до средствата за миене на стени, бани, врати, подове, душ кабини, мивки и др Описание на продукта : Добре дошли в моя магазин, ние се стремим да обслужваме всеки клиент, вашето удовлетворение е нашата вечен стремеж!Тип : Нано-чистящая гъба, Количество : 20 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория