• Ново
QXMAOYI Скандалджия и Скуиджи За почистване на Огледала Артефакт Домакински Инструмент За почистване на Стъкло Не Оставя следи По едно и също стеклоочистителе за Бан?

QXMAOYI Скандалджия и Скуиджи За почистване на Огледала Артефакт Домакински Инструмент За почистване на Стъкло Не Оставя

Rating 
BGN 10.68

Сума
Налично за поръчка

[Материал] : PP + TPR [Дизайн] : Разработена за най-добро функциониране.Ергономичен дизайн и е лека дръжка.Освен това, острието е с хомогенна структура, която позволява да се извършва контрол на вода, без разводи и скърца или. [Няма да се налага да инсталирате] : Можете да го поставите на всяко достъпно място, това е един много полезен инструмент за почистване.Няма пробиване, никакви винтове, без засмукване.Много безопасен избор. [Multi] : Стъргало за душа в банята е много подходящ за вътрешни прозорци, сапунени душ врати, огледала в банята, стъклени екрани и автомобилни стъкла. [Лесна за употреба] : Чистачка може бързо и лесно да се изтрива капки вода с всяка гладка повърхност, да я блестяща и чиста, а също така да намалят нивото на шума и защита на скъпите стъкла или огледала от допълнителни повреди и надраскване. [Материал] : PP + TPR. [Дизайн] : Разработена за най-добро функциониране.Ергономичен дизайн и е лека дръжка.Освен това, острието е с хомогенна структура, която позволява да се извършва контрол на вода, без разводи и скърца или. [Няма да се налага да инсталирате] : Можете да го поставите на всяко достъпно място, това е един много полезен инструмент за почистване.Няма пробиване, никакви винтове, без засмукване.Много безопасен избор. [Multi] : Стъргало за душа в банята е много подходящ за вътрешни прозорци, сапунени душ врати, огледала в банята, стъклени екрани и автомобилни стъкла. [Лесна за употреба] : Чистачка може бързо и лесно да се изтрива капки вода с всяка гладка повърхност, да я блестяща и чиста, а също така да намалят нивото на шума и защита на скъпите стъкла или огледала от допълнителни повреди и надраскване.Име на продукта : стъклена кърпа Размер : 25 * 25 смМатериал : PP + Тргцвет : Серыйособенность : Почистване труден, за да оставите драскотини Опаковки : OPP.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория