• Ново
Кърпа за почистване на риба везни райе, кърпа за почистване на прозорец огледално стъкло от микрофибър, кърпа за почистване на неръждаема стомана, кърпа за съдове, ?

Кърпа за почистване на риба везни райе, кърпа за почистване на прозорец огледално стъкло от микрофибър, кърпа за почистване

Rating 
BGN 8.54

Сума
Налично за поръчка

Микрофибър, полиестерДържава, както е посочено друго. ★ [Материал] : Изработен е от висококачествени материали от полиестерни влакна, продукта е достатъчно меко, за да не се надраскат стъкло, боя, огледала, чаши, компютърни екрани, мебели и т. ★ [Мокро и сухо използването] : груба задната част на парцали за почистване на риба везни може да се използва за изсушаване и гладка предната част - за полиране.Дизайн на мрежа от риба люспи, без воден знак, гладка и без избледняване при протирании. ★ [Без подплата и е устойчив на раздавливанию] : Това е изсушаващо кърпа разработен с помощта на неабразивной технология, която не е драскотина на повърхността, мебели, нержавеющую стомана или покрития.Уникално тъкане от кантара не съдържа кърпичка и бързо абсорбира прах и петна от вода без остатък. ★ [Цветове се смесват произволно] : Различни цветове тъкани помагат да се определи зоната на събиране на реколтата и да се избегне взаимно използване, например, в кухнята и в банята.Направете си домакинска работа по-ефективна и организирана. ★ [100% гаранция] : Можете да се свържете с нас по всяко време, да получите информация или въпроси за нашите продукти.Ние сме щастливи да се погрижат за вас и ще решим проблема в рамките на 24 часа.Микрофибър, полиестер.Държава, както е посочено друго. ★ [Материал] : Изработен е от висококачествени материали от полиестерни влакна, продукта е достатъчно меко, за да не се надраскат стъкло, боя, огледала, чаши, компютърни екрани, мебели и т. ★ [Мокро и сухо използването] : груба задната част на парцали за почистване на риба везни може да се използва за изсушаване и гладка предната част - за полиране.Дизайн на мрежа от риба люспи, без воден знак, гладка и без избледняване при протирании. ★ [Без подплата и е устойчив на раздавливанию] : Това е изсушаващо кърпа разработен с помощта на неабразивной технология, която не е драскотина на повърхността, мебели, нержавеющую стомана или покрития.Уникално тъкане от кантара не съдържа кърпичка и бързо абсорбира прах и петна от вода без остатък. ★ [Цветове се смесват произволно] : Различни цветове тъкани помагат да се определи зоната на събиране на реколтата и да се избегне взаимно използване, например, в кухнята и в банята.Направете си домакинска работа по-ефективна и организирана. ★ [100% гаранция] : Можете да се свържете с нас по всяко време, да получите информация или въпроси за нашите продукти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория