• Ново
SLNFXC Материал Въже от Шенилна Триъгълна Кърпа Замяна Корона Сменяеми Накладки на Парцали за Почистване на Пода от микрофибър (Цвят: черен, размер: 3 бр.)

SLNFXC Материал Въже от Шенилна Триъгълна Кърпа Замяна Корона Сменяеми Накладки на Парцали за Почистване на Пода от микрофибър

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

1, Набор от сменяеми подложки за парцал от микрофибър, подходящи за мокри и сухи парцалиИдеален за паркет, камък, плиточных и ламинирани подови настилки. 2, Супер почистващ ефект : Супер впитывающая въже от микрофибър, която не оставя частици or.Лесно премахва замърсявания, кучешка и кошачью вълна, мазнини и прах. 3, Подходящ за всички стени : може да се използва за мокра или суха, на всякакви твърди повърхности, стени и подове (дърво, плочки, лен, ламинат, камък, винил, готови бетонни подове и т. 4, покритие от синельной микрофибър абсорбират и задържат до 50% повече прах и мръсотия, отколкото други тъкани.Машинно пране, замяна.Сушете на въздух, не използвайте омекотител за тъкани. 5, Отличен, подходящ за почистване в рамките на мебели и шкафове и около тях. 1, набор от сменяеми подложки за парцал от микрофибър, подходящи за мокри и сухи парцали.Идеален за паркет, камък, плиточных и ламинирани подови настилки. 2, Супер почистващ ефект : Супер впитывающая въже от микрофибър, която не оставя частици or.Лесно премахва замърсявания, кучешка и кошачью вълна, мазнини и прах. 3, Подходящ за всички стени : може да се използва за мокра или суха, на всякакви твърди повърхности, стени и подове (дърво, плочки, лен, ламинат, камък, винил, готови бетонни подове и т. 4, покритие от синельной микрофибър абсорбират и задържат до 50% повече прах и мръсотия, отколкото други тъкани.Машинно пране, замяна.Изсушете на въздух, не използвайте омекотител за тъкани. 5, Отличен, подходящ за почистване в рамките на мебели и шкафове и около тях.Описание на продукта.Материал : Синельвес : 0,03 кгРазмер : 10*10*1 смМатериал за опаковане : Оррцвет : лилаво, синьо, зеленыйособенности.1, Набор от сменяеми подложки за парцал от микрофибър, подходящи за мокри и сухи парцали.Идеален за паркет, камък, плиточных и ламинирани подови настилки.2, Супер почистващ ефект : Супер впитывающая въже от микрофибър, която не оставя частици or.Лесно премахва замърсявания, кучешка и кошачью вълна, мазнини и прах. 3, Подходящ за всички стени : може да се използва за мокра или суха, на всякакви твърди повърхности, стени и подове (дърво, плочки, лен, ламинат, камък, винил, готови бетонни подове и т. 4, Покритие от синельной микрофибър абсорбират и задържат до 50% повече прах и мръсотия, отколкото други тъкани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория