• Ново
SOMGEM Готина Запалка-фенерче, Бутан за Еднократна употреба, Ветроупорен мастилено-Струйни Запалки със Забавен дизайн за украса/Колекция, Ново, подарък, за мъже (на Га?

SOMGEM Готина Запалка-фенерче, Бутан за Еднократна употреба, Ветроупорен мастилено-Струйни Запалки със Забавен дизайн за

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

【Ветрозащитная взривяване на горелката】 Тази бутановая запалка с мощна горелка, кликнете върху капачката на писалката и червен пламък ще пламне в миг на око, че е безопасно и лесно за използванеБлагодарение на тялото от висококачествена сплав с тази страхотна запалка изглежда изящно и приляга перфектно в ръката. 【Креативен дизайн】 Корпус и основа на този запалки-факел може да се завърта, че добавя повече удоволствие на вашето зажиганию и развлекателни дейности. 【Многоцелеви】 Тази ветрозащитная blast запалка е не само добро средство за разпалване, които отговарят на вашите нужди по всяко време, например, при запояване, производство на бижута със собствените си ръце, приготвянето на барбекю, преходи или къмпинг, но и чудесна декорация / колекция за вашата маса или витрини. 【За многократна употреба и регулируема】 Универсален резервоарът клапан за лесно зареждане бутан.Можете да използвате отвертка за регулиране на пламъка на струята в зависимост от многократна употреба.Той е сигурен и траен за продължителна употреба. (Моля, заредете преди използване, тъй като според правилата на въздушна поща бутан не е включена в комплекта). 【Чудесен подарък】 Идеален подарък за мъже, съпруг, приятел, баща си или на друг приятел (на семейството) на рожден Ден на благодарността, Коледа, годишнина, сватба и така нататък.Ако имате някакви въпроси по отношение на запалки, моля, пишете ни на електронна поща за получаване на подкрепа. 【Ветрозащитная взривяване на горелката】 Тази бутановая запалка с мощна горелка, кликнете върху капачката на писалката и червен пламък ще пламне в миг на око, че е безопасно и лесно за използване.Благодарение на тялото от висококачествена сплав с тази страхотна запалка изглежда изящно и приляга перфектно в ръката. 【Креативен дизайн】 Корпус и основа на този запалки-факел може да се завърта, че добавя повече удоволствие на вашето зажиганию и развлекателни дейности. 【Многоцелеви】 Тази ветрозащитная blast запалка е не само добро средство за разпалване, които отговарят на вашите нужди по всяко време, например, при запояване, производство на бижута със собствените си ръце, приготвянето на барбекю, преходи или къмпинг, но и чудесна декорация / колекция за вашата маса или витрини. 【За многократна употреба и регулируема】 Универсален резервоарът клапан за лесно зареждане бутан.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория