• Ново
Yardwe 1 бр. Малка Метла с Мискантусом, Детска Компютърна Играчки, бебешки комплекти За Почистване, Комплекти за Плетиво за Деца, Малка Метла За Подметания, Мини-Метла, ?

Yardwe 1 бр. Малка Метла с Мискантусом, Детска Компютърна Играчки, бебешки комплекти За Почистване, Комплекти за Плетиво за

Rating 
BGN 4.87

Сума
Налично за поръчка

МИНИ ЧЕТКА ЗА ДЕСКТОП - Лесен за използване, с тънка и гъвкава четка, лесно помита отломки и прах от работния плотБИТОВА МЕТЛА - Малка щеточная метла за почистване, здрава ръчна четка за вътрешна и външна употреба, дизайн с твърда четка Лесно почиства подове и автомобилни постелки.Азиатската бамбук метла-Мини четка за метли Премиум-клас, удобна дръжка за различни случаи на използване, добър ефект на пречистване.НАСТОЛНА МЕТЛА за ОЛТАРА - използвайте в затворени помещения или на открито за премахване на тежки предмети и отломки с пола, веранди, настилки, при алеи, тротоари и други външни повърхности.Мини-метла за подметания-може да се използва за почистване на дома, работния плот леглото, интериора на колата, помощници в къщата. метла за разбиване на слама.Пратката включва 1 х Метла Особености - Забележка : Въже-това е случайна цветна слама четка за подметания. - Размер : Около 26 00 X15,00 X6,00 см / 10,22 X5,89 X2,36 инча метла вещица за Хелоуин. - Цвят : Домашна Метла, цвят Каки. - Материал : Трева, медна тел, дървени слама метла. - Комбинация от устойчивост и преносимост, мини-метла за почистване на отпадъци и прах. - Малък и лек, лесен за носене във всеки понравившемся ви детската веничке. -Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрава, удобна за използване-японски бамбук четка премиум-клас, удобна дръжка за различни случаи на използване, мини-метла с добър ефект на пречистване. - Проста метла за почистване и да я съхранява един път за подобряване на начина на живот и подобряване на качеството на живот на мини-метла за Хелоуин.Описание на продукта Малък набор от помощници в домакинството Подходящ размер, удобен за съхранение.Инструмент за почистване на дома Е изключително практични и удобни метла за почистване. преносима метла за подметания Благодарение на компактните им размери и плетеному от слама стил на тази аккуратная метла за почистване, позволява бързо да помете праха и трохите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория