• Ново
Универсален Силикон Стъргало FOSHIO за Стъклената врата на Душ, Миене на прозорци, Прозорец, Стъргало с 5-Инчов Синьо острие и Противоплъзгаща се дръжка за Предното ст?

Универсален Силикон Стъргало FOSHIO за Стъклената врата на Душ, Миене на прозорци, Прозорец, Стъргало с 5-Инчов Синьо острие

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

УНИВЕРСАЛЕН стъргало : Нашите малки стъргало може за почистване на подове, прозорци, душ кабини, стъклени врати, огледала, плочки, плочи, двор, плотове, всяка плоска и гладка повърхностАвто стъргало е чудесно за миене на прозорци на колата, автомобилни огледала и полезно за премахване на замъгляване и вода по мокри помещения.МЕКО И ТРАЙНО ОСТРИЕТО : Силикон стъргало премиум-клас е изработен от гъвкав и еластичен 5-инчов нож.Стъргало за миене на прозорци ефективно премахва петна от вода, от сапунена пяна и други замърсители.ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА : Този стъргало за душ за стъклени врати, изработени с неплъзгащи дръжка, която не утомит си ръце по време на почистване.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Острие на нашето професионално скрепер за миене на прозорци ви позволява лесно и бързо премахване на вода и сапунена пяна с равна, гладка повърхност.Стъргало за душата осигурява удобен и безшумен метод за прибиране на реколтата и прави повърхността суха, без разводите.ЛЕСЕН за СЪХРАНЕНИЕ : Мини-ракел с дупка в края на дръжки за по-удобно захващане. Можете да окачите на ракел за кухненска мивка, гараж за автомобила и по един във всяка баня. - Дупка за окачване. - Ергономична дръжка. - Лесен за почистване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория