• Ново
Alipis 3 бр. Инструменти Мултифункционален Пречиствател на Чистачките: Функционална плъзгаща Се Врата, Гъвкав Многоцелеви Ракел, Дълга Баня, Домашен Практичен Стълб, ?

Alipis 3 бр. Инструменти Мултифункционален Пречиствател на Чистачките: Функционална плъзгаща Се Врата, Гъвкав Многоцелеви

Rating 
BGN 45.17

Сума
Налично за поръчка

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ТАЙНА на АВТОМОБИЛА ВИНИЛОВИ - Дръжка осигурява удобен захват и свежда до минимум умората на ръцетеСРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на ВОДАТА - Стъргалка за стъкло могат да проникнат в устойчивите материали в цялата къща.ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на СТЪКЛО - лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.ВЪЖЕ за МИЕНЕ на ПРОЗОРЦИ - Изработен от висококачествен материал с фини довършителни и трайна употреба.ТЕРАКОТ - лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.Списък на пакетите 1 x Чистачките Характеристики - Цвят : сребрист, черен, бял - Произведен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Материал : PP, EVA, неръждаема стомана С отвор за окачване, можете да го закачите навсякъде, когато не го използвате. - Те могат лесно да убивам стъкло, предното стъкло на колата, баня и плочки. - С негова помощ лесно можете да премахнете вода със стъкла, огледала, плочки и т. - Размер : около 86,20 X34,50 X7,00 см / 33,88 X13,56 X2,75 инча - практичен и позволява да се постигне най-добрия ефект на почистване с минимални усилия.Информация за продукта Инструмент за почистване на стъкло Продуктът е с опростен дизайн, но е много полезно и практично.Инструмент за премахване на вода Безупречно качество на изработка ще ви осигури отличен опит за използване.теракот, ще ви Помогне да решите проблема измиване на стъкла и ще донесе голямо удобство в живота ви.въже за прозорци, Това е средство за миене на прозорци, изработени от висококачествени материали, които могат да се ползват в продължение на дълго време.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория