• Ново
Набор от Парцали от пера RAZZUM, Регулируема Четка За Избърсване на прах От Микрофибър, с цилиндрична форма, Растягивающаяся, Домашен Чистач От Пера, Климатик, Автомоб?

Набор от Парцали от пера RAZZUM, Регулируема Четка За Избърсване на прах От Микрофибър, с цилиндрична форма, Растягивающаяся,

Rating 
BGN 24.46

Сума
Налично за поръчка

Конструкция на вградения удължител от неръждаема стомана, височината може да бъде увеличена до 82 см/32,28 инча Може почистване на високо място.В насадке за избърсване на прах се използва плътно влакна, электростатическую прах може да бъде свободно огъване, тя дава възможност за почистване на много места, а срокът на служба в чистота се постига лесно.Глава на четка за коса от ултрафини влакна, силно абсорбиращ капацитет, прах няма да летят навсякъде.Могат да се сгъват, да се почистват без мъртвия ъгъл, всенаправленное отстраняване на упорити петна.Конструкция на вградения удължител от неръждаема стомана, височината може да бъде увеличена до 82 см/32,28 инча. Може почистване на високо място.В насадке за избърсване на прах се използва плътно влакна, электростатическую прах може да бъде свободно огъване, тя дава възможност за почистване на много места, а срокът на служба в чистота се постига лесно.Глава на четка за коса от ултрафини влакна, силно абсорбиращ капацитет, прах няма да летят навсякъде.Могат да се сгъват, да се почистват без мъртвия ъгъл, всенаправленное отстраняване на упорити петна.Това е един добър помощник за housework.Name : Пыльник от микрофибрыматериал : сверхтонкое влакна, полипропилен материалдлина : 34 см/13,39", може да бъде увеличена до 82 см / 32,28" Тегло : 60 g Осъществяване списък : 1 х Пыльникпримечания : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. В комплекта на продукта не включва други елементи, с изключение на парцали. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория