• Ново
Комплекти за Тоалетни Четки GUOJM от Творческата Смола, Тоалетни Четки и права, Подова Четка За почистване на Тоалетната чиния, Набор от Тоалетни за Зъби, Четка за тоа?

Комплекти за Тоалетни Четки GUOJM от Творческата Смола, Тоалетни Четки и права, Подова Четка За почистване на Тоалетната

Rating 
BGN 21.93

Сума
Налично за поръчка

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модеренПродуктът е с високо качество, дълготрайност, чистотата и липсата на остатъци, а също е добър помощник при прибиране на реколтата.Характеристики -работа на смени глава на четка, лесно заменяемая, лесна за поддръжка.Основна дръжка е с дизайн дръжка, лесен за използване, лесен за почистване.Материал -материал от смола, здрав, лесен за използване, не избледняват, дълъг експлоатационен живот.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен.Продуктът е с високо качество, дълготрайност, чистотата и липсата на остатъци, а също е добър помощник при прибиране на реколтата.Характеристики -работа на смени глава на четка, лесно заменяемая, лесна за поддръжка.Основна дръжка е с дизайн дръжка, лесен за използване, лесен за почистване.Материал -материал от смола, здрав, лесен за използване, не избледняват, дълъг експлоатационен живот.Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята.Име на продукта : Четка за тоалетна и монтиране на стена Материал : смола, неръждаема стомана Начин на инсталация : перфорирана Размер : 3,94 х 3,94 x 14,58 инча, 4,02 х 4,02 х 14,42 Дюймаматериал : смола, здрав, лесен за използване, не выцветающий, дълъг експлоатационен живот. За получаване на други стилове, моля, свържете се с мен.В нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да погледнете в моя магазин. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да се наблюдава малка разлика в цвета. ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на стоката. ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория