• Ново
JASINCESS Здрави Торби за боклук с обем 3-4 Литра, в Торби за боклук, Малки Найлонови торбички за домашния офис, кухня (прозрачен, 120)

JASINCESS Здрави Торби за боклук с обем 3-4 Литра, в Торби за боклук, Малки Найлонови торбички за домашния офис, кухня (прозрачен,

Rating 
BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

✅ Висококачествени материали: Приет от висококачествен чист полиетиленов материал, той образува высокотемпературную выдувную филм, притежава висока износоустойчивост, я не е лесно да се прекъснеТочков дизайн, по-удобен за използване. ✅ Широк спектър от приложения: Хигиенично, удобно и широко се използва. подходящ за дома, офиса, ресторанта, хотела, на открито и на други места употреба. ✅ Опаковка на продукта : 4 галлоновых торбата за боклук, 20 инча * 18 инча; висок Клас полиетиленов материал, високо качество, без мирис, без вреда за организма, е безопасна за употреба. ✅ Портативен дизайн: Тези мини-торби за боклук са много тънки и леки, удобни за съхранение и пренасяне.Подходящ за използване на открито, на пътуванията, на пикник и други дейности. ✅ Опазване на околната среда и безопасността на: Произведени от екологично чисти пластмасови материали, като няма мирис, не е токсичен, прозрачни торби за боклук, ни помагат да се идентифицират съдържанието на отломки, да се по-добре за сортиране и рециклиране на отпадъци.Конструкция звездообразного запечатване улеснява извличане на откъснат лист от съда, отстраняване на течове, елементарно и разливи.Такъв стил на дизайн позволява лесно да се адаптират чанта към различните форми на кутия.Тези мини-торби за боклук са много тънки и леки, удобни за съхранение и пренасяне.Подходящ за използване на открито, на пътуванията, на пикник и други дейности.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория