• Ново
Парцал за Миене на пода, Регулируемо Въже с възможност за завъртане на 360 °, Прибиращ се Въже от Микрофибър с дълга дръжка, с две швабрами от коралов кадифе, богат на ?

Парцал за Миене на пода, Регулируемо Въже с възможност за завъртане на 360 °, Прибиращ се Въже от Микрофибър с дълга дръжка,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

✔ Регулируемо въже с въртене на 360 ° : с две сменяеми швабрами от коралов кадифе За домакински парцал за миене на пода и стените ✔Материал : Въже sunflower се състои от две материи : глава парцал от шенилна и глави от тъкан от коралов руно.Висококачествена дюза за парцал от шенилна дебела и мека, притежава отлична абсорбираща способност. лесен за почистване при премахването на замърсявания, лесен за почистване и подходящ за повторна употреба. ✔ Лесна инсталация : Корона парцал има катарами за регулиране на напрежение от двете страни, просто издърпайте за нея, за да инсталирате или замени. ✔ Свободно выдвигающаяся дръжката : тя е свързана, както с дължина трехсекционного прът е 1,15 м. Вие можете лесно почистване на тавани, ъгли, на дъното на дивана и т. ✔ Многоугольная въртяща се глава : Регулируема дръжка дизайн, многоугольная въртящата се глава, регулируема чистящая въже с възможност за завъртане на 360 ° може лесно почистване на тавани, ъгли, на дъното на дивана и т. Описание : Регулируема чистящая въже с възможност за завъртане на 360 °, прибиращ се въже за почистване на стенособенности : 1. Микрофибър : Материал от микрофибър, мек и деликатен.Электростатическая адсорбция на прах и пух. Дизайн куката : може да се мотае, че е лесна за съхранение и не заема място. Многоскоростная корекция : Конструкция с многоскоростной регулиране може да се използва за многоетапно почистване, което улеснява почистването. Многоугловое на въртене : 360°, чисто и ефективно.Лесно очищаемые мъртви ъгли.Параметри : размери на продукта : вижте картинкуназвание на продукта : Въртяща се на 360 ° с регулируема моющая салфетка Цвят на продукта : сив Материал на продукта : неръждаема стомана + коралов руно Характеристики на продукта : сгъваем, почистване на височина, три пъти прибиращ се, здрав и лесен за използване, силен водопоглъщаемост.Пратката включва : 1 * регулируема Въртяща се чистящая въже + 2 * накрайник за парцал Забележка : 1. Актуален цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект. Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането.Добър ви ден!Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество на достъпна цена.Ако не сте доволни от продукт, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа!.

Всичко за продукта

Product size:
see picture
Product name:
360° Rotatable Adjustable Cleaning Mop
Product color:
Gray
Product material:
stainless steel + coral fleece
Product features:
retractable, clean at height, three-section retractable, strong and easy to use, strong water absorption.
Package Includes:
1*Rotatable Adjustable Cleaning Mop + 2* Mop Heads:
Notice:
1.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
2.Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement.:
3.Thanks for your understanding. Have a nice day!:
We are dedicated to providing the product of high-quality and affordable price for our customers. If you are unsatisfied with the product, please contact us immediately via email, Our will provide you with a satisfactory solution for you within 24 hours! :

Подобни продукти в категория