• Ново
Спрессованные големи кърпи, Спрессованные гъба, 44 опаковки маршируват кърпи, дължина и дебелина 15,7 инча, меки и многократна употреба, подходящи за деца, пътуващи в ?

Спрессованные големи кърпи, Спрессованные гъба, 44 опаковки маршируват кърпи, дължина и дебелина 15,7 инча, меки и многократна

Rating 
BGN 9.73

Сума
Налично за поръчка

?Вдигна памук - Нашите многократна употреба спрессованные гъба, изработени от висококачествен мек памук, който е здрав и дебел и растително влакно се разлагаБързо поглъща вода. ? Лесна употреба - спрессованные салфетки-хапчета се предлагат в индивидуални опаковки, които са хигиенични и чисти, извадете едната от тях от джоба си, когато трябва да почиститься, сипете в него малко вода, и вие ще имате добра голямата влажна салфетка за бързо почистване на лицето и ръцете си, без да се прибягва до тоалетните (работи добре диспенсер за вода). ?Повече и по-дебел-пътни кърпи, кратки, дълги и уголемени до 25 * 40 cm, плътност до 90 г / кг, изключително абсорбиращи, с уникален дизайн триизмерна структура, по-ефективно почистване на кожата, лесно се отстранява остатъци, може да се използва като кърпа, а по-малките кърпи за баня са особено подходящи за получаване на гости. ?Измийте и повторно използване - спрессованные кърпички достатъчно меки за използване на тялото, за премахване на грим и подходящи за други видове прочистване, като посуда, маси и други елементи.Изработен от 100% памук, то наистина може да се използва повторно. ? За черни дни -44 опаковки за еднократна употреба, кърпички за миене на съдове са отлични за пътуване и къмпинг, поставени в аварийни комплекти, детски чанти, в колата, в чантата, върху скарата в банята и много други.Спрессованные еднократни чаршафи са заменени хотелски хавлии за къпане, грим и т. ?Вдигна памук - Нашите многократна употреба спрессованные гъба, изработени от висококачествен мек памук, който е здрав и дебел и растително влакно се разлага.Бързо поглъща вода. ? Лесна употреба - спрессованные салфетки-хапчета се предлагат в индивидуални опаковки, които са хигиенични и чисти, извадете едната от тях от джоба си, когато трябва да почиститься, сипете в него малко вода, и вие ще имате добра голямата влажна салфетка за бързо почистване на лицето и ръцете си, без да се прибягва до тоалетните (работи добре диспенсер за вода). ?Повече и по-дебел-пътни кърпи, кратки, дълги и уголемени до 25 * 40 cm, плътност до 90 г / кг, изключително абсорбиращи, с уникален дизайн триизмерна структура, по-ефективно почистване на кожата, лесно се отстранява остатъци, може да се използва като кърпа, а по-малките кърпи за баня са особено подходящи за получаване на гости.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория