• Ново
Emelivor Кърпички за почистване на кухня с Хубав Енотом, Кърпи за чинии, 6 Опаковки Салфетки от Микрофибър, Парцали, Кухненски Кърпи за Многократна употреба за Автомоби?

Emelivor Кърпички за почистване на кухня с Хубав Енотом, Кърпи за чинии, 6 Опаковки Салфетки от Микрофибър, Парцали, Кухненски

Rating 
BGN 5.19

Сума
Налично за поръчка

【СИЛНО АБСОРБИРАЩИ】 Тези кухненски кърпи са изработени от висококачествени коралов бархатного утолщающего материал, те са леки, отлично абсорбират влагата и бързо да изсъхнетези высокоабсорбирующие парцали за почистване от микрофибър са способни незабавно да пия вода с плотове и маси, без да остави ворсинок или развод. 【За многократна употреба и трайни 】 Тези кухненски парцали не са толкова лесни за почистване и сменяне на перата, те са меки и не травмируют ръце, естествени и без никакви химикали.те са изключително здрави и са предназначени за по-дълъг живот.размиват както ръчно, така и на пишеща машина и бързо да изсъхне, така че можете да измийте ги отново и отново. 【Универсална кърпа】 Нашите кухненски парцали лесно се абсорбира мръсотията.Нашите кърпи за миене на съдове се вписват удобно в ръката, не скатываясь, когато дойде време за миене на чинии, почистване уреди или избършете с плотове.Най-подходящ за почистване на домакински уреди, кухня, трапезария, посуда, кола, бани, прозорци, къщи, стъкла, огледала и много други, давайки им съвсем нов вид. 【Уникален дизайн】 Тези кухненски парцали с използване на цифрови права ултра ясна печат на различни десени придават кухненски тряпкам красив външен вид и никога не изчезват.Тези прекрасни дизайни ще станат най-добрият избор за подаръци и идеален за декорация на кухня. 【РАЗМЕР и СУПЕРЦЕННАЯ опаковка от 6 броя】 Размер : всяка обемна кърпа с размер 11 х 11 см, кърпи за миене на съдове value pack 6 бр. ще се спестят пари на хартиени салфетки и ги споделяте със семейството и приятелите си.Вие отдавна търси красиво многократна употреба и кухненски кърпи?Нашето кърпа за съдове Сладко Енот - това е едно от тях . ✔ Супер впитывающее ✔ Лесно почистване ✔ Машинно пране ✔ Супер меко и плюшевое ✔ двуслойни дизайн ✔ Бързо изсушаване ✔ Няма драскотина на повърхността ✔ Стилен дизайн с принтом чудесно за миене на прозорци, кухненски съдове, кола или други деликатни повърхности, и те са достатъчно меки, за да се използва като мочалок и хавлиени кърпи, но достатъчно здрави за домашно почистване.Описание : Размери : 28 * 28 cm (11x11 инча) Разфасовка : 6 опаковки кухненски кърпи / хавлии Материал : микрофибър, коралов кадифе предпазни Мерки : Препоръчва се да се изплакнете салфетки в чиста вода, преди първата употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория