• Ново
Пемза за почистване с дръжка Пемзовые пръчки за облекчаване на пръстени на тоалетни, Вани, домакинство, Кухня (2 опаковки)

Пемза за почистване с дръжка Пемзовые пръчки за облекчаване на пръстени на тоалетни, Вани, домакинство, Кухня

Rating 
BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

Защитава вашите ръце : пемза снабдена здрава пластмасова дръжка за защита на ръцете по време на прибиране на реколтатаИзползвайте до : ние сме подготвили за вас 2 опаковки, почистващи щеки, можете по-добре да се почисти със собствен басейн, кухня, барбекю и дори тоалетна; Нека животът ти ще бъде чиста.Разнообразни функции : пемзовые пръчки може да се прилага върху чиста плочки, банята и кухнята, изтриване пръстени с твърда вода, почистване на решетки от ръжда; Освен това, ги използвайте за почистване и премахване на вар, калций и ръжда, натрупали на плочки на басейна или в спа центъра. Каса : изработена от пемза, е безвреден за хората, животните, растенията и водата; не поцарапает керамични плочки и метал.Пратката включва : продукти включват от 2 опаковки пемза, достатъчно за употреба.Защитава вашите ръце : пемза снабдена здрава пластмасова дръжка за защита на ръцете по време на прибиране на реколтата.Използвайте до : ние сме подготвили за вас 2 опаковки, почистващи щеки, можете по-добре да се почисти със собствен басейн, кухня, барбекю и дори тоалетна; Нека животът ти ще бъде чиста.Разнообразни функции : пемзовые пръчки може да се прилага върху чиста плочки, банята и кухнята, изтриване пръстени с твърда вода, почистване на решетки от ръжда; Освен това, ги използвайте за почистване и премахване на вар, калций и ръжда, натрупали на плочки на басейна или в спа центъра. Каса : изработена от пемза, е безвреден за хората, животните, растенията и водата; не поцарапает керамични плочки и метал.Пратката включва : продукти включват от 2 опаковки пемза, достатъчно за употреба. 2 опаковки пемза за почистване с дръжка пемзовые пръчки за облекчаване на пръстени на тоалетни, вани, домакинство, кухня Параметри : Материал : пемза; Дръжка : ПОЛИПРОПИЛЕН Цвят : сив Помещение включва : 2 х пемза за почистване на камък с дръжка Забележка : 1. Всяка пемза безопасно и индивидуално опаковани, така че вие можете да я използвате без притеснение. Изделия, произведени от пемза, която е лесно да се счупят.Когато получите повреден продукт, моля, свържете се с нас навреме 3. Детайли за почистване, трябва да бъдат смочены във вода преди да се използва, в противен случай това ще се отрази на ефекта на пречистване.

Всичко за продукта

Material:
pumice stone; Handle
Color:
grey
Package includes:
2 x Pumice cleaning stone with handle :
Note:
1.Each pumice scourer is safe and individually packed so you can use it no worry. :
2.The products are made of pumice stone, which is easy to break. When you receive the damaged product, please contact us in time :
3.The parts to be cleaned must be soaked in water before use, otherwise the cleaning effect will be affected. :

Подобни продукти в категория