• Ново
Гъба За Миене на съдове BITWIT, Кухненски Диспенсер За Съдове, Palm Четка, Автоматична Четка За Почистване Течност Саксии, Четка За Почистване на Кухненски Инструменти, ?

Гъба За Миене на съдове BITWIT, Кухненски Диспенсер За Съдове, Palm Четка, Автоматична Четка За Почистване Течност Саксии,

Rating 
BGN 23.20

Сума
Налично за поръчка

Форма на канали подобно на гъба, четка за почистване и улеснява отстраняването на частици прах и се отличава с висока гъвкавостПлътни водопоглощающие дупки могат да поемат голямо количество вода и притежава силна водопоглощением. ✪Стоманена вата ефективно премахва упорити петна. ✪Дюза за миене на съдове лесно може да се замени с нова. ✪ Просто леко го завъртете, може лесно да се свали. ✪Стоманени структури достатъчно твърди, за ефективно почистване на твърда, но в същото време достатъчно мек за почистване с незалепващо покритие, напълно подходящи за миене на съдове, тенджери, тигани, кухненски мивки.Форма на канали подобно на гъба, четка за почистване и улеснява отстраняването на частици прах и се отличава с висока гъвкавост.Плътни водопоглощающие дупки могат да поемат голямо количество вода и притежава силна водопоглощением. ✪Стоманена вата ефективно премахва упорити петна. ✪Дюза за миене на съдове лесно може да се замени с нова. ✪ Просто леко го завъртете, може лесно да се свали. ✪Стоманени структури достатъчно твърди, за ефективно почистване на твърда, но в същото време достатъчно мек за почистване с незалепващо покритие, напълно подходящи за миене на съдове, тенджери, тигани, кухненски мивки.Материал : PP + TPR + ПЕТ + Неръждаема стомана Размер : 10 х 9 см, на Помещение и включва : 1 х Четка за миене на съдове с дозатор сапун.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория