• Ново
10 БР. Kitchenware Плодови Удебелена Гъба За Изсушаване на Много Функции Дезинфекция Почистване на Гъба за миене на съдове Парцал За почистване (D, Един размер)

10 БР. Kitchenware Плодови Удебелена Гъба За Изсушаване на Много Функции Дезинфекция Почистване на Гъба за миене на съдове

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ПОВЪРХНОСТИ : Универсални почистващи чистачи Може да се използва върху незалепващо съдове за готвене, столешницах, душ кабини и други повърхности в домаЛесен за почистване : Почистете почистване на най-горния рафт на миялната машина.Включени в комплекта елементи : Съдържа 10 почистващи четки.Чиста каша : Тази кухненска гъба почиства мазнини, копоть и плака, така че дори и най-мръсни повърхности ще светят като нови.Използвайте с кухненска посуда : Тези гъби - ключ за почистване на кухня, те няма да навредят на защитното покритие на вашата кухня. Кухненски принадлежности плодови удебелена гъба за изсушаване, много функции, почистване на дезинфекция, гъба за миене на ПосудЫ10 бр. Кухненски принадлежности плодови удебелена гъба за изсушаване, много функции, почистване на дезинфекция, гъба за миене на ПосудыМатериал : губкацвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 100 грама опаковка Размер : 12x16x30 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория