• Ново
SYH & AQYE Подвесная Играчка за Дъвчене Папагали, Играчка във формата на клетка за Дървена Звезда, Устойчив На Укусам Играчка под формата на Попугайчика под формата на ?

SYH & AQYE Подвесная Играчка за Дъвчене Папагали, Играчка във формата на клетка за Дървена Звезда, Устойчив На Укусам Играчка

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Устойчивост на укусам : Въже от телешка кожа, устойчива на укусам, за да се предотврати увреждане на папагала, който може да се ползва в продължение на дълго време Безопасен материал : Той е изработен от комбинация от дървени трупи и въжета от телешка кожа, която е безопасна и нетоксична и не причинява вреда на здравето на вашия домашен любимец. Привлекателна играчка : Дървена играчка за дъвчене star bird бързо ще привлече вниманието на птиците и ще ги улесни физическите упражнения. Здрава птица : Дървена звезда може да се използва за раздробяване на птичи клювов, а въжето от телешка кожа удобни ухапване на птиците и да ги тревожи. Намаляване на стреса и скуката : Необичайна форма, красива и модерна, помага на птиците, както и за намаляване на стреса и скуката. Устойчивост на укусам : Въже от телешка кожа, устойчива на укусам, за да се предотврати увреждане на папагала, който може да се ползва в продължение на дълго време. Безопасен материал : Той е изработен от комбинация от дървени трупи и въжета от телешка кожа, която е безопасна и нетоксична и не причинява вреда на здравето на вашия домашен любимец. Привлекателна играчка : Дървена играчка за дъвчене star bird бързо ще привлече вниманието на птиците и ще ги улесни физическите упражнения. Здрава птица : Дървена звезда може да се използва за раздробяване на птичи клювов, а въжето от телешка кожа удобни ухапване на птиците и да ги тревожи. Намаляване на стреса и скуката : Необичайна форма, красива и модерна, помага на птиците, както и за намаляване на стреса и скуката. Спецификация : 1. Устойчивост на укусам : Въже от телешка кожа, устойчива на укусам, за да се предотврати увреждане на папагала, който може да се използва в продължение на дълго време. Безопасен материал : Той е изработен от комбинация от дървени трупи и въжета от телешка кожа, която е безопасна и нетоксична и не причинява вреда на здравето на домашните животни. Атрактивна играчка : Дървена играчка за дъвчене star bird бързо ще привлече вниманието на птиците и ще ги улесни физическите упражнения. Здрава птица : Дървена звезда може да се използва за раздробяване на птичи клювов, а въжето от телешка кожа удобни ухапване на птиците и да ги безпокойство. Намаляване на стреса и скуката : Необичайна форма, красива и модерна, помага на птиците, както и за намаляване на стреса и скуката.

Всичко за продукта

1.Bite Resistant:
The cowhide rope is bite resistant to prevent damage by the parrot, which can be used for a long time.
2.Safe Material:
It is made of a combination of logs and cowhide rope, which is safe and nontoxic, and does not harm the health of pets.
3.Attractive Toy:
The wood star bird chew toy will quickly attract the attention of birds and promote their exercise.
4.Healthy Bird:
The wood star can be used to grind birds' beaks, and the cowhide rope is convenient for the birds to bite and relieve their anxiety.
5.Reducing Stress and Boredom:
Strange shape, beautiful and fashionable, helping birds reduce stress and boredom.
Item Type:
Bird Wood Star Toy
Material:
Log, Cowhide Rope
Purpose:
Parrot Five Pointed Star Toy
Package List:
1 x Bird Wood Star Toy

Подобни продукти в категория