• Ново
4 Опаковки място за спане за клетката с Папагала, Играчки от Дърво, Играчки за клетка за Клетки, Аксесоари за Малки или Средни птици, Попугайчиков, Вълнообразни попу?

4 Опаковки място за спане за клетката с Папагала, Играчки от Дърво, Играчки за клетка за Клетки, Аксесоари за Малки или Средни

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 птичи дървена място за спане * 2, място за спане през цялата * 2, sepak takraw * 5, аксесоари * 4 【Безопасност и здраве】 дървена място за спане е изработен от естествена дървесина с малко wormholes, дъвчат или хапят попугаям напълно безопасни и полезни за здравето. Шапка запазва формата на клюна на вашия папагал. 【Лесна инсталация】 го удобен за инсталиране в клетката за 3 или 4 птици. ние предлагаме аксесоари в комплект, за да може лесно и удобно да се установи. 【Любим подарък】 място за спане за клетката с папагала е много подходящ за игри с домашни птици и им дава възможност да бъдат заети, че сме могли да направим, предвид на охрана. 【Имитират услуги】 моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. 【Предпоставка включва】 птичи дървена място за спане * 2, място за спане през цялата * 2, sepak takraw * 5, аксесоари * 4. 【Безопасност и здраве】 дървена място за спане е изработен от естествена дървесина с малко wormholes, дъвчат или хапят попугаям напълно безопасни и полезни за здравето. Шапка запазва формата на клюна на вашия папагал. 【Лесна инсталация】 го удобен за инсталиране в клетката за 3 или 4 птици. ние предлагаме аксесоари в комплект, за да може лесно и удобно да се установи. 【Любим подарък】 място за спане за клетката с папагала е много подходящ за игри с домашни птици и им дава възможност да бъдат заети, че сме могли да направим, предвид на охрана. 【Имитират услуги】 моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. 【Подробности за продукта】 【Размер】6.7 инч 【Тегло】 1,1 килограма 【Предпоставка включва】 Птичи дървена място за спане * 2, място за спане през цялата * 2, Sepak Takraw * 5, аксесоари * 4 【подходящ за птици 】 е Подходящ за много и различни видове папагали, като конур, папагал, вълнисто папагал, чинки, папагал или други папагали подобен размер 【Обърнете внимание】 място за спане за дървена клетка е изработена от естествено дърво от природата, той също така има малко дупка, но не се притеснявайте за това.той е окурен, преди да изпратите от завода. ако много те е грижа за него, моля, изберете друга риба, която замества го.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория