• Ново
Ipetboom за с Папагали богат на функции Малка Мрежа за Чинчила, Играчка, Неразлучники, Чинка, Хамстер, Протеин, Цветна Подложка и Декоративна Хамак, Сплетен Водорослево?

Ipetboom за с Папагали богат на функции Малка Мрежа за Чинчила, Играчка, Неразлучники, Чинка, Хамстер, Протеин, Цветна Подложка

Rating 
BGN 29.77

Сума
Налично за поръчка

Птичи хамак за папагали : Подложка за хамстер поддържа вашите папагали стабилно и радостно настроение и подобрява тяхното здравеХамак за птици-протеини : Хамак идеалния размер, който им е удобно и забавно дълго да се разклати.Мрежа за папагали : гризане на вещи мрежа за папагали с мрежесто дизайн за катерене и разходки папагали в съответствие с природата на птици.Естествени играчки за дъвчене птици : Забавна мрежа за папагали е предназначена само за да попугаю е по-удобно да точат нокти и зъби.Декоративна играчка за домашни любимци : Птици хамак със забавна мрежа за папагали, предназначени само за това, за да попугаю е по-удобно да точат нокти и зъби.Птичи хамак за папагали : Подложка за хамстер поддържа вашите папагали стабилно и радостно настроение и подобрява тяхното здраве.Хамак за птици-протеини : Хамак идеалния размер, който им е удобно и забавно дълго да се разклати.Мрежа за папагали : гризане на вещи мрежа за папагали с мрежесто дизайн за катерене и разходки папагали в съответствие с природата на птици.Естествени играчки за дъвчене птици : Забавна мрежа за папагали е предназначена само за да попугаю е по-удобно да точат нокти и зъби.Декоративна играчка за домашни любимци : Птици хамак със забавна мрежа за папагали, предназначени само за това, за да попугаю е по-удобно да точат нокти и зъби.Осъществяване на Списък 1 х хамак Особености -Хамак за перфектния размер, което го прави лесен и забавен за тях, за да изпомпва дълга играчка за хранене на папагал. -Размер : 35,00 X30,00 X20,00 см. / 13,76 X11,79 X7 декоративен хамак за птици. -Когато птиците са сами в къщи, те могат да се чувстват самотни и увехна, те се нуждаят от играчка-хамак за облекчаване на натиска, клетка за домашни любимци. -Материал : декоративна Дървена играчка за домашен любимец -Произведена от висококачествена пластмаса и сламена ножницата, безопасна за птиците, за продължителна употреба в клетка птица хамак. -А за приятелите си, които имат домашна птица, котка и собственика му харесат тези висящи люлки със забавна играчка за домашни любимци. -Многофункционална играчка за домашни любимци е тънка работа и гладки ръбове, не причинява вреда на когтям домашен любимец и устата беличьего птичи хамак. -Цвят : цветна подложка от морска трева за птици Стоки Описание : Мат от морска трева за папагали И може да се използва като плътна паяжина, за хамстери.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория