• Ново
Подвесная стълба за домашни любимци, Отточна тръба на шарнирна връзка, мост, Лесен за инсталиране, Естествен за дъвчене (60 см, синьо)

Подвесная стълба за домашни любимци, Отточна тръба на шарнирна връзка, мост, Лесен за инсталиране, Естествен за дъвчене (60

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Лесен за инсталиране, и двата края са оборудвани с фърмуер за куки, могат да бъдат окачени на всяко място, където те могат да висятГъвкав и издръжлив, свързан с мека метална тел, е безопасен за използване, може да се изкриви в съответствие с нуждите на различни форми и височини.Той е подходящ за повечето малки гризачи, като хамстери, плъхове, катерици, зайци и т. Той също така е подходящ за птици.Може да се използва като играчка за домашни любимци, също така може да се използва като пръчка за местните зъбите домашни любимци; Тя позволява на домашния любимец, безопасно за дъвчене, отговаря на нуждите им и помага да запазите зъбите си здрави.Изработена от естествено изсушени на дървото, е безопасен и нетоксичен, а също и красив за защита на околната среда. Изработена от естествено изсушени на дървото, е безопасен и нетоксичен, а също така са защитени от влиянието на околната среда, красив. Гъвкав и издръжлив, свързан с мека метална тел, е безопасен за използване, може да се изкриви в съответствие с нуждите на различни форми и височини. Може да се използва като играчка за домашни любимци, също така може да се използва като пръчка за местните зъбите домашни любимци; Това позволява на домашния любимец, безопасно за дъвчене, отговаря на нуждите им и помага да запазите зъбите си здрави. Лесен за инсталиране, и двата края са оборудвани с фърмуер за куки, могат да бъдат окачени навсякъде, където могат да бъдат окачени. Подходящ за повечето малки гризачи, като хамстери, плъхове, катерици, зайци и т. Също е подходящ за птици. Спецификация : Тип на продукта : Дървени стълби за дома животныхматериал : дървена Определяне : Малък домашен любимец, се издига по разводному моста на стълбите.Цвят : както е показано на фигура Осъществяване Списък : 1 х стълба за домашни любимци Забележка : 1. Ръчно измерване с грешка 0-1 виж 2. Натурални продукти, всеки от които е различен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория