• Ново
ZZDMDM за 2022 Toyota Corolla Cross Конзола Тава 2022 Corolla Cross Централна Конзола Органайзер Тава Жабката Органайзер Клон на Тавата За Съхранение (2 бр.)

ZZDMDM за 2022 Toyota Corolla Cross Конзола Тава 2022 Corolla Cross Централна Конзола Органайзер Тава Жабката Органайзер Клон

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✌【Оригиналната настройка】 е Съвместим с Toyota Corolla Cross 2022 година на издаванеПатентован дизайн идеален, както и автозапчасть!. ✌【Удобен достъп】 Раздел за съхранение, всичко е в добро ред.Намерете това, което ви трябва, с един поглед, например на монетите, карта за карта, червило, банкови карти, ключове, мобилни телефони, слънчеви очила, airpods и т. ✌【Повече място】Централна конзола хечбек Corolla е разделена на горна и долна нива, можете да поставите често използваните предмети в тава централната конзола, без това да повлияе на използването, под средната конзола и капак подлакътник. ✌【Гаранция за качество】 е Изработен от ABS пластмаса с матово покритие, което го прави достатъчно здрави, за да издържат на въздействието на шофиране на пътя. ✌【Лесна инсталация, без умения】 Разработване на 3 D сканиране в реално колата, никаква промяна не е необходима, неразрушающая монтаж, без винтове не се изисква.Само след няколко секунди централна конзола ще станат по-организирани. ✌【Специален дизайн】 Приложените към него гумени подложки гарантират, че лицата, които се слагат в тях, не ще мешкать и създаване на шум по време на шофиране. ✌【Нашите услуги】 Не се притеснявайте за пазаруване, ако имате някакви въпроси за нашия тава-органайзер за централната конзола Corolla Cross, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Противоскользящий мат на кабина на централната конзола. ✌【Оригиналната настройка】 е Съвместим с Toyota Corolla Cross 2022 година на издаване.Патентован дизайн идеален, както и автозапчасть!. ✌【Удобен достъп】 Раздел за съхранение, всичко е в добро ред.Намерете това, което ви трябва, с един поглед, например на монетите, карта за карта, червило, банкови карти, ключове, мобилни телефони, слънчеви очила, airpods и т. ✌【Повече място】Централна конзола хечбек Corolla е разделена на горна и долна нива, можете да поставите често използваните предмети в тава централната конзола, без това да повлияе на използването, под средната конзола и капак подлакътник. ✌【Гаранция за качество】 е Изработен от ABS пластмаса с матово покритие, което го прави достатъчно здрави, за да издържат на въздействието на шофиране на пътя. ✌【Лесна инсталация, без умения】 Разработване на 3 D сканиране в реално колата, никаква промяна не е необходима, неразрушающая монтаж, без винтове не се изисква.Само след няколко секунди централна конзола ще станат по-организирани. ✌【Специален дизайн】 Приложените към него гумени подложки гарантират, че лицата, които се слагат в тях, не ще мешкать и създаване на шум по време на шофиране. ✌【Нашите услуги】 Не се притеснявайте за пазаруване, ако имате някакви въпроси за нашия тава-органайзер за централната конзола Corolla Cross, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Противоскользящий мат на кабина на централната конзола.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория