• Ново
CheroCar за Jeep JL Бутон за Включване на прозореца Капак Завърши Аксесоари за Интериора на Jeep Wrangler JL JLU Gladiator JT 2018-2021 (Светло зелен)

CheroCar за Jeep JL Бутон за Включване на прозореца Капак Завърши Аксесоари за Интериора на Jeep Wrangler JL JLU Gladiator

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Прилагането на Наслагване на Бутона за превключване на прозорци Chero Car за Jeep Wrangler JL JLU Gladiator JT 2018-2021 Материал на Капака бутон за превключване на прозорци Trimr за JL JLU JT 100% абсолютно нова и удобен за осигуряване на най-високо качество и материал ABS. Инсталацията Не изисква рязане и пробиване.Лесна инсталация. Инструкции за сглобяване С помощта на двустранния лепенката залепете тиксо от задната страна, почистване на повърхността и пред наклеиванием загрейте двустранен скоч сешоар, след това натиснете го от почти 1 минута. Увереност и гаранция Ако не сте 100% доволни от подмяна на облицовки на бутона превключва на прозореца за JL JLU JT accessories Interior, просто върни му за пълно възстановяване в рамките на 30 дни, без въпроси гаранция за връщане на парите с хотелско обслужване в рамките на 12 месеца. Прилагането на Наслагване на Бутона за превключване на прозорци Chero Car за Jeep Wrangler JL JLU Gladiator JT 2018-2021. Материал на Капака бутон за превключване на прозорци Trimr за JL JLU JT 100% абсолютно нова и удобен за осигуряване на най-високо качество и материал ABS. Инсталацията Не изисква рязане и пробиване.Лесна инсталация. Инструкции за сглобяване С помощта на двустранния лепенката залепете тиксо от задната страна, почистване на повърхността и пред наклеиванием загрейте двустранен скоч сешоар, след това натиснете го от почти 1 минута. Увереност и гаранция Ако не сте 100% доволни от подмяна на облицовки на бутона превключва на прозореца за JL JLU JT accessories Interior, просто върни му за пълно възстановяване в рамките на 30 дни, без въпроси гаранция за връщане на парите с хотелско обслужване в рамките на 12 месеца. ?Аксесоари за интериора, тампон върху бутона за включване прозореца на колата Chero Car?Нашите идеи компания Chero Car винаги са насочени към клиента, качество на първо място, услугата е на първо място.Производствен контрол - Всички изделия са произведени след повтаряща се proofer, тест и мелкосерийного на производство за продуктите, произхождаща всички купувачи, е най-добра и най-подходяща.- Всички продукти Chero Car преминават качествен контрол на всеки процес за проверка на качеството може да бъде гарантирана по подходящ начин.Инструкции за инсталация - Вътрешна украса на капачката на бутона за включване на прозореца се фиксира с помощта на двупосочна лента.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория