• Ново
AKIHISA 2-Инчов V-образна скоба от Неръждаема Стали_304, за комплект фланци изпускателната тръба с турбо, Аксесоари за смяна на отработени газове за състезания пикап на For

AKIHISA 2-Инчов V-образна скоба от Неръждаема Стали_304, за комплект фланци изпускателната тръба с турбо, Аксесоари за смяна

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Размерът и опаковката включва – 2 инча (51 мм), цвят : сребристВ този комплект V-образни за хидроизолацията е включен стандартен v-образна скоба от неръждаема стомана 304 (без фланци).
Издръжлив материал - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, стабилна и устойчива на корозия, той е много траен.
За инсталиране - Фланец има изработени перваза за инсталирането на изпускателната тръба за добра и точна заваряване.Силно се препоръчва професионално инсталиране.
Област на приложение - V-образни скоби предлагат ефективни решения за определяне на изпускателната система, за разглобяване на мидълуер системи за охлаждане и части за турбокомпресор. като тръбопроводи пресилвам, впускные тръби, дизелови двигатели, турбокомпрессоры и система за освобождаване, за тежки условия на работа. Комплект V-образни скоби, идеален за свързване на различни секции тръби.
Нашите услуги - Ако имате някакви въпроси, ние сме винаги онлайн, очакваме вашите мнения и отговори на вашите въпроси. Използването на самоблокирующегося V-образни затягане прави тези прислужници идеални за приложения изискващи често да се сваля. а V-образна скоба е фиксирующую (санкт-петербург) се Затваря в Т-образен болт.Този тип захващане може да се развие високо осово усилие на затягане при високо налягане на разкъсване от изгорелите газове на дизеловите двигатели, турбонагнетателях и други промишлени инсталации.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория