• Ново
Резервни части за вторичния пазар, Съвместими с Polaris RZR XP1000 900 800 570 General Ranger Sportsman Quad Капачка на ключа на запалването (светло синьо)

Резервни части за вторичния пазар, Съвместими с Polaris RZR XP1000 900 800 570 General Ranger Sportsman Quad Капачка на ключа

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

-Панорама на калъфи за ключове Polaris ! -Сверхпрочная силиконов каучук.Ако вашият ключ твърд пластмасов калъф за ключове, те няма да работят. -Няколко цветови варианта. -Не угадывай , какъв ключ твоя сега !!!.Здравейте - на нас Ни писна от едни и същи стари скучно черни калъфи за ключове за запалване - Така че ние направихме няколко ярки цветни калъфи !!!!Купете си ги , докато са в наличност !Половината от удоволствието от притежаването на играчки - това е процес на настройка.Лесна идентификация ключ в лагера, когато кликнете върху него и да забравиш кой си. -Те са произведени от гъвкав и здрав смес от силиконов каучук за удобство в джоба. -Отлична защита на ключа за запалване от пясък, прах, мръсотия и вода.Подходящ за различни модели на Polaris UTV и Polaris Quad.EDDIE Проверете последна снимка, която ние сме предоставили, за да премине проверка вашият ключ EDDIE Проверете последна снимка - това са основните стилове, които отговарят към това чехлу за вашата помощ.Не забравяйте, че на употребявани автомобили от собственика, възможно, бързо привлича ключа за запалване на устройството, която не е производител.Вижте снимката ключ с размери, за да потвърдите инсталацията.Ключ в комплекта не е включена.Превозното средство е в комплект не е включена. (Да) Реалните цветове може да се различават леко от резолюция на екрана и на различни монитори.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория