• Ново
На кутията на централната конзола BOYUER, Кожена Подплата На Подлакътник, Съвместима С Dodge Charger 2011-2023/Chrysler 300 2015-2022 (Въглеродни влакна)

На кутията на централната конзола BOYUER, Кожена Подплата На Подлакътник, Съвместима С Dodge Charger 2011-2023/Chrysler 300

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Идеална за засаждане】 : Капак подлакътник, произведени по поръчка за Dodge Charger 2011-2021/Chrysler 300 2015-2021, тя е плътно прилепнала към вашата конзола, ще даде своя подлокотнику малко декор, за да се чувствате комфортно 【Защитете подлакътник】 : Този калъф предпазва горната и страничната част на подлакътник, тя е крие увреждане на подлакътник.На него е удобно да разчита на лакът. 【Индивидуален подход】 : Произведени в съответствие с оригинални данни на автомобила е силно интегрирана с оригиналната кола, без това да повлияе на използването на оригиналния автомобил на подлакътник. 【Висококачествени материали】 : Кожена материал е изработен от удобен кожата от микрофибър, дишаща, попиваща потта и устойчив на надраскване. 【Лесна инсталация 】 : Много лесно се нанася, просто покрийте го в кутия с подлакътник, трайна и достатъчно здрава, че той не е бил прекъснат при инсталиране. 【Идеална за засаждане】 : Капак подлакътник, произведени по поръчка за Dodge Charger 2011-2021/Chrysler 300 2015-2021, тя е плътно прилепнала към вашата конзола, ще даде своя подлокотнику малко декор, за да се чувствате комфортно. 【Защитете подлакътник】 : Този калъф предпазва горната и страничната част на подлакътник, тя е крие увреждане на подлакътник.На него е удобно да разчита на лакът. 【Индивидуален подход】 : Произведени в съответствие с оригинални данни на автомобила е силно интегрирана с оригиналната кола, без това да повлияе на използването на оригиналния автомобил на подлакътник. 【Висококачествени материали】 : Кожена материал е изработен от удобен кожата от микрофибър, дишаща, попиваща потта и устойчив на надраскване. 【Лесна инсталация 】 : Много лесно се нанася, просто покрийте го в кутия с подлакътник, трайна и достатъчно здрава, че той не е бил прекъснат при инсталиране.Automobile калъф за подлакътник на централната конзола, защитна подплата, за да подлакътник, подходящ за Dodge Charger 2011-2021/Chrysler 300 2015-2021 Защо ви е този калъф за подлакътник на централната конзола за вашия Dodge Charger?Откажете се от грозни кутии за оръжие, която е цялата в царапинах.Отговаряйте на вашите нужди за поддържането на чиста и съвсем нова здрав и Издръжлив, той не слизат при спиране, ускоряване или забавяне Лесно се подлокотнике, не засяга отваряне или затваряне на капак подлакътник, симпатичен и практичен, той ви под ръка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория