• Ново
Тампон върху страничния панел на централната конзола, която е съвместима с Chevrolet Corvette C8 2020-2023, за Довършителни работи на страничния панел на водача ABS, Комплект отре?

Тампон върху страничния панел на централната конзола, която е съвместима с Chevrolet Corvette C8 2020-2023, за Довършителни

Rating 
BGN 89.99

Сума
Налично за поръчка

【Приложими модели】 : Панел страничен панел на централната конзола е съвместима с Chevrolet Corvette C8 2020-2023, размера на оригиналния автомобил е конфигуриран индивидуално 【Материал премиум-клас】 : Тази декорация на страничния панел на водача е направена от висококачествен ABS-материал.На повърхността с модел от въглеродни влакна с ясна текстура, лека и здрава.Устойчиво на надраскване страничният панел на централната конзола е защитена от външни влияния. 【Уникален стил】 : В съответствие с оригинален дизайн на автомобила, панел на централната конзола от страната на пътника не само подобрява монотонен външен вид на оригиналния автомобил, но и придава на вашия автомобил спортен вид.Но също така защита на страничния панел на централната конзола от надраскване и износване. 【Лесна инсталация 】 : Комплект накладки на страничния панел на втория пилот от страна на водача е лесен за инсталиране и използване, пробиване / не са необходими инструменти.Самоклеящийся дизайн.Махнете лента, след това внимателно я залепете на място и силно натиснете, за да се осигури добро сцепление на лепилото. 【За обслужване на клиенти】 : 2 бр. X тампон на страничния панел на централната конзола.Ние предлагаме услуги по осигуряване на качеството в рамките на 24 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, преди или след покупката.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. Тампон върху страничния панел на централната конзола е от 2 ЕЛЕМЕНТА. Тампон върху страничния панел на централната конзола е от 2 ЕЛЕМЕНТА.Декорирайте панел на централната конзола и защитете го от износване Състояние : 100% чисто нов Продукт Удобства : ниско тегло, здрав, устойчив на надраскване, лесен за инсталиране пакет включва : - Тампон на страничния панел на централната конзола е подходящ за Chevrolet Corvette C8 2020 2021 2022 2023 Материал : ABS Технически характеристики на продукта : 100% чисто нов и високо качество е гарантирано е Лесна за употреба и експлоатация на достъпни цени.Начин на инсталиране : 1. Задната част на външен капак обмотана лента 3 м 2. Предварително почистете всички наоколо и съхранявайте в сухо и чисто. Свалям лента и здраво стиснете я, и инсталацията може да се извърши бързо и лесно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория