• Ново
[1 ОПАКОВКА] Взаимозаменяеми Щекер Запалката на 12 Волта с изводи - Адаптер за Кола Комплект зарядно устройство dc Съединители Пура Вилици Аксесоари за източника на з?

[1 ОПАКОВКА] Взаимозаменяеми Щекер Запалката на 12 Волта с изводи - Адаптер за Кола Комплект зарядно устройство dc Съединители

Rating 
BGN 2.92

Сума
Налично за поръчка

[Добър избор за ремонт / подмяна] той Е идеален заместител на счупения разпенени щепсела гнездото на запалкатаНаправи супер лесен за ремонт на по-ниска цена, вместо да купувате чисто нов.Ако трябва да включите нещо към контакта на запалката 12 v, те са напълно подходящи. [Лекота на инсталиране на] Лесна за закрепване, просто обжимается или продава, добро качество и светлинен индикатор потвърждава наличието на храна.Идеална замяна на повредени гнездото на запалката. [Издръжлива пластмаса Лесно се поддава на обжиму] Добре направен от здрав пластмасов корпус с подобрен изземване на корпуса, ако ръцете са хлъзгави.Лесен за монтаж на огъната фитинг за бъчва.Свържете се директно към батерията; питайте си устройство, като например устройство за помпане на гуми, прахосмукачка, кафе-машина и така нататък. Включете автомобилното гнездото на запалката 12 v В -24 свързан с гнездовой основание терминал полукълбо.Кабел : 2468 16 AWG/2 C; Дължина : 11.8 инча, удобен за носене. Вграден предпазител 15А от гнездото на запалката за защита от претоварване.Използва се за всички видове контакти гнездото на запалката на колата dc 12/24 V. Например : автомобилни завивки, възглавници, електрически чайник, средства за почистване на автомобили и др.С led индикатор : тънък led светва при контакт с кабел за захранване.Ще ви кажа, включена ли е тя, избягвайте повтарящи се операции.Марка SPARKING : Ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля, първо се свържете с нас, ние ще бъдем държани отговорни за всякакви непредвидени проблеми. Включете автомобилното гнездото на запалката 12 v В -24 свързан с гнездовой основание терминал полукълбо.Кабел : 2468 16 AWG/2 C; Дължина : 11.8 инча, удобен за носене. Вграден предпазител 15А от гнездото на запалката за защита от претоварване.Използва се за всички видове контакти гнездото на запалката на колата dc 12/24 V. Например : автомобилни завивки, възглавници, електрически чайник, средства за почистване на автомобили и др.С led индикатор : тънък led светва при контакт с кабел за захранване.Ще ви кажа, включена ли е тя, избягвайте повтарящи се операции.Марка SPARKING : Ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля, първо се свържете с нас, ние ще бъдем държани отговорни за всякакви непредвидени проблеми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория