• Ново
ELING 85 мм Водоустойчив GPS за измерване на Скоростта 0-60 Мили/ч, Комплект Сензори за скорост за Морски Лодки, Автомобили, Гидроцикла 12 В 24 В (Бял + Неръждаема Стомана)

ELING 85 мм Водоустойчив GPS за измерване на Скоростта 0-60 Мили/ч, Комплект Сензори за скорост за Морски Лодки, Автомобили,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изрежете в лентата с дупка с диаметър 85 mm (3 3/8 инча) и се оставя междина от 55 мм (2 3/16 инча) зад панела за настройка на сензораПоставете сензора в дупката и да завинтите. Работно напрежение 12/24 В, има червена и жълта лампичка.Сигурно и затегнете антената на GPS, за предпочитане, от външната страна (или от вътрешната страна на предния предното стъкло), за да си с него е добре се вижда на небето за приемане на сателитен сигнал.Свързване на антена кабел към конектора на задния панел на устройството.Не срежете кабела.Аларма за превишаване на скоростта.Сензор притежава предимствата на висока точност, бързо потвърждение на местоположението и кратко време за стартиране.Изрежете в лентата с дупка с диаметър 85 mm (3 3/8 инча) и се оставя междина от 55 мм (2 3/16 инча) зад панела за настройка на сензора.Поставете сензора в дупката и да завинтите. Работно напрежение 12/24 В, има червена и жълта лампичка.Сигурно и затегнете антената на GPS, за предпочитане, от външната страна (или от вътрешната страна на предния предното стъкло), за да си с него е добре се вижда на небето за приемане на сателитен сигнал.Свързване на антена кабел към конектора на задния панел на устройството.Не срежете кабела.Аларма за превишаване на скоростта.Сензор притежава предимствата на висока точност, бързо потвърждение на местоположението и кратко време за стартиране. -Подходящ за всички превозни средства и джипове. -Сигналът идва директно от сателитен приемник на сигнала (GPS антена), не се нуждаят от друг сензор за скорост. -Сензор притежава предимствата на висока точност, бързо потвърждение на местоположението и кратко време за стартиране. -Клас на водонепропускливост и пыленепроницаемости IP67. -Защита от обратна полярност и защита от замъгляване. -Няма канцелярского спрея. -Засилване на двигатели, използвани за целия спектър от стъпкови сензори, отлична функция с по-малко консумация на енергия, по-продължителна експлоатация, по-висока точност и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория