• Ново
ToBeQueen Черно-Червената Емблема с Кнопочным Пръстен за стартиране на двигателя, Стикер с Емблемата, Декорация с орнамент във формата на Кристали, Декорация с орнамен?

ToBeQueen Черно-Червената Емблема с Кнопочным Пръстен за стартиране на двигателя, Стикер с Емблемата, Декорация с орнамент

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? Нов стил 2022 г : Произведено по поръчка вътрешен пръстен от червен и черен кристал с 2 редици от диаманти, супер блестящо!Пакетът включва 2 емблеми на автомобилни побрякушек. ? Размер на пръстен за автомобилни стикери : Външен диаметър : 1,5 см; вътрешен диаметър : 1,25 инча; дебелина : 0,12 инча. ? Е подходящ за повечето автоматични зажиганий : Вътрешен диаметър ключ : 1,25 инча; дебелина : 0,12 инча. ? Е подходящ за повечето системи за автоматично запалване : пускатели с ключове и бутони, автомобилни дръжки, бутони, кормилни колела, ръчно превключване на предавките и др. ? Лесна инсталация : Инсталацията може да се извърши за 10 секунди и се включва в себе си силна самозалепваща се лента за нанасяне. ? Предупреждение : Червено-черно околовръстния-побрякушка може да изключите връзката между чип на ключа и ключалката на запалването, ако имате ключ с чип, моля не използвайте този продукт.Забележка за клиента To Be Queen : моля, не включвайте запалването на автомобила, ако в колата има инсталирана анти-кражба аларма или ключодържател с чип!Ако имате ключ с чип - това е пръстен може да причини смущения в работата на транспондер във вашия ключ и запалване, и вие няма да можете да направите своя автомобил.Ако не е късмет да се сблъска с подобна ситуация, моля свали червено-черен пръстен бутон стоп стартиране на двигателя, и колата отново ще започне да работи.Моля, потвърдете това отново и отново, за да се избегнат ненужни разходи. -4/18/2022 Многофункционалност : Пускатели с ключове и бутони, автомобилни дръжки и бутони, кормилни колела, ръчно превключване на скоростите и много други Етапи на инсталацията : 1. почистете мястото на инсталацията. повдигна една от филмови ленти. прицелитесь в долната част на пръстена и силно натиснете върху него. свалям филм от другата страна на лентата. задръжте бутона за запалване и силно натиснете. успешен и сияйна Пакетът включва : 1 серия от актуализирания бриллиантового пръстени x 2 залепваща лента 3 м x 2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория