• Ново
4 бр., Блестящи Стикери вътрешно покритие крилото на замъка кола, Украса за болтове С кристали, Кристални Стикер за автомобил, за жени и Момичета, Лъскави Шапки за щи?

4 бр., Блестящи Стикери вътрешно покритие крилото на замъка кола, Украса за болтове С кристали, Кристални Стикер за автомобил,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Здрав материал】 : Този блестящ аксесоар за авто крилото на замъка е изработен от сплав с без ръжда и лъскавите страз, които са устойчиви на корозия и много трайни, не се поддават лесно се деформиратНие използваме най-ярък планински кристал и процеса на професионална рамки, за да се гарантира, че всеки диамант здраво закрепени на място и не се разточва. 【Приложимостта на】 : Вътрешен диаметър на тази декоративни капачки отвора на лифта е 0,47 инча, а диаметърът - 0,98 инча.Той е подходящ за 95% от автомобилите с вратите ключалки, като автомобили от клас С и така нататък. Забележка : Нанасяне на формата се основава на автомобилния замъка (кръг), но можете да направите със собствените си ръце и да прикачите навсякъде, което искате да украсите. 【Самоклеящийся дизайн】 : Стикер на задната част на крилото на замъка на автомобила е направена от дълготраен самоклеющегося материал.Ти просто трябва да си го сложите на мястото, което искате да украсите, след отстраняване на хартия.Моля, бъдете сигурни, че отрывание няма да остави никакви следи. (За да направите лепило е по-лепкава, можете да го загрее, сешоар в продължение на 3 секунди, преди да бъдат залепени). 【Украса с побрякушками】 : Този блестящ аксесоар за оформяне на интериора на колата ще блести като диамант на слънцето и ще даде колата си по-привлекателен вид.Ако искате да изпратите подарък за жена или момиче до себе си, това би било добър избор.На тях можете да украсите не само салон на вашия автомобил, но и залепите на всяка гладка, равна повърхност.Можете да го използвате за вашия дом, офис или всяко друго място, в което искате да декорирате. 【Купи с увереност】 : Ние предлагаме широка гама от автомобилни продукти, предназначени да направят живота ви по-лесно и по-приятно.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим вашия проблем в първи път, за да ви осигури най-добрия опит пазаруване. 【Здрав материал】 : Този блестящ аксесоар за авто крилото на замъка е изработен от сплав с без ръжда и лъскавите страз, които са устойчиви на корозия и много трайни, не се поддават лесно се деформират.Ние използваме най-ярък планински кристал и процеса на професионална рамки, за да се гарантира, че всеки диамант здраво закрепени на място и не се разточва. 【Приложимостта на】 : Вътрешен диаметър на тази декоративни капачки отвора на лифта е 0,47 инча, а диаметърът - 0,98 инча.Той е подходящ за 95% от автомобилите с вратите ключалки, като автомобили от клас С и така нататък. Забележка : Нанасяне на формата се основава на автомобилния замъка (кръг), но можете да направите със собствените си ръце и да прикачите навсякъде, което искате да украсите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория