• Ново
Karltys е Съвместим с Организатора за централната конзола Toyota Corolla Cross 2022 2023 (НЕ за безжично зарядно устройство QI/Corolla) Аксесоари Тава за средна конзола, Подлакътник Кут?

Karltys е Съвместим с Организатора за централната конзола Toyota Corolla Cross 2022 2023 (НЕ за безжично зарядно устройство

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Е Предназначен за Corolla Cross】 Mailto : 1 * Органайзер за централната конзола и 1 * Органайзер за оръжиеТези организаторите на централната конзола е идеално за Toyota Corolla Cross 2022 2023 без промяна. Забележка : Органайзер за средната конзола не е подходящ, ако в колата има инсталирана безжична зареждане. 【Универсално съхранение】 Тези организаторите за Corolla Cross се увеличи полезно място за съхранение на мобилни телефони, ключове, портфейли и т., помагат за съхраняване на вещи в съответствие с офиси и уреждат конзола. 【Можете да поддържате автомобила си в ред и чистота】 Един от необходимите аксесоари Corolla Cross 2023.Органайзер за подлакътници позволява ви добре разпределени обекти и поддържа чистота и чистотата на вашата конзола.Лесен достъп при ежедневна употреба. 【Здрав материал】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, устойчив и здрав. Вграден нескользящий и черен сменяем тампон, лесен за почистване и помага за предотвратяване на приплъзване неща и намалява шума. 【Лесен за инсталиране, премахване и почистване на】 Поставете за няколко секунди.Няма никакви промени, пробиване не се изисква.Сложете тавата на централната конзола директно на място.Лесно се отстранява, за да избършете с кърпа или изплакнете с вода. 【Е Предназначен за Corolla Cross】 Mailto : 1 * Органайзер за централната конзола и 1 * Органайзер за оръжие.Тези организаторите на централната конзола е идеално за Toyota Corolla Cross 2022 2023 без промяна. Забележка : Органайзер за средната конзола не е подходящ, ако в колата има инсталирана безжична зареждане. 【Универсално съхранение】 Тези организаторите за Corolla Cross се увеличи полезно място за съхранение на мобилни телефони, ключове, портфейли и т., помагат за съхраняване на вещи в съответствие с офиси и уреждат конзола. 【Можете да поддържате автомобила си в ред и чистота】 Един от необходимите аксесоари Corolla Cross 2023.Органайзер за подлакътници позволява ви добре разпределени обекти и поддържа чистота и чистотата на вашата конзола.Лесен достъп при ежедневна употреба. 【Здрав материал】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, устойчив и здрав. Вграден нескользящий и черен сменяем тампон, лесен за почистване и помага за предотвратяване на приплъзване неща и намалява шума.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория