• Ново
Накладки за предпазните колани Beaumile, 2 опаковки, Блестящи Седалка с предпазен колан, Мека Изкуствена Кожа, Кристални Наплечники за предпазните Колани, Автомобилни ?

Накладки за предпазните колани Beaumile, 2 опаковки, Блестящи Седалка с предпазен колан, Мека Изкуствена Кожа, Кристални

Rating 
BGN 5.13

Сума
Налично за поръчка

?⌊Най-добър дизайн с диаманти⌉- Модерен дизайн диамантени покривала за предпазните колани за жени, които са чудесен аксесоар за декорация на интериора, подчертават вашето пътуване, отразява вашия личен стилУдобен, Луксозен и Стилен. ?⌊Блестящ кристал и изкуствена кожа⌉ - Нашите накладки за колан, изработени от мека изкуствена кожа премиум качество с кристали Bling Bling. (Нашите калъфи за предпазните колани Bling са изработени от блестящо планински кристал и удобен велюровой набивки. Този калъф за колан на автомобила е изработен така, че да предпазните колани не е животно, потърка врата си, и много подходящи за всички леки автомобили, камиони, джипове и този на колана. ?⌊Многофункционален и гъвкав⌉- Нашите аксесоари за колан универсален fit bling са подходящи за повечето видове предпазни колани, могат да се използват в колата, багажника на колата, джип, внедорожнике, самолет, също могат да бъдат използвани за вашата чанта, дамска чанта за бебешки пелени, чанта за голф, багажа с каишка и всяко друго място, когато имате нужда от мек комфорт. ?⌊ЛЕСЕН монтаж БЕЗ инструменти ⌉- Тези капаци за предпазните колани bling са регламентирани и лесно се монтират с помощта на закрепване magic-sticker; Размер в сгънат вид е прибл. 9 x 2,7 инча / 23 x 7 см, размери на разпространението прибл. 9 x 7,8 инча / 23 x 20 см, която много лесно се инсталира на предпазни колани на автомобила. ?⌊НЕЖНИ подаръци за жени, ДАМИ и момичета⌉ - Тази луксозна възглавница за колан сигурност ще се превърне в идеален подарък за вашата приятелка, приятел или семейство, които обичат лъскавите бижута; Тази възглавница за колан за безопасност лесно почистване, не се плъзга, е стабилна, износостойка, подходящ за целия сезон. ?⌊Най-добър дизайн с диаманти⌉- Модерен дизайн диамантени покривала за предпазните колани за жени, които са чудесен аксесоар за декорация на интериора, подчертават вашето пътуване, отразява вашия личен стил.Удобен, Луксозен и Стилен. ?⌊Блестящ кристал и изкуствена кожа⌉ - Нашите накладки за колан, изработени от мека изкуствена кожа премиум качество с кристали Bling Bling. (Нашите калъфи за предпазните колани Bling са изработени от блестящо планински кристал и удобен велюровой набивки. Този калъф за колан на автомобила е изработен така, че да предпазните колани не е животно, потърка врата си, и много подходящи за всички леки автомобили, камиони, джипове и този на колана. ?⌊Многофункционален и гъвкав⌉- Нашите аксесоари за колан универсален fit bling са подходящи за повечето видове предпазни колани, могат да се използват в колата, багажника на колата, джип, внедорожнике, самолет, също могат да бъдат използвани за вашата чанта, дамска чанта за бебешки пелени, чанта за голф, багажа с каишка и всяко друго място, когато имате нужда от мек комфорт.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория