• Ново
Комплекти за бродерия на кръстат бод За начинаещи. 5 Подпечатано от комплекти за бродерия на кръстат бод за деца.Комплекти за бродерия за начинаещи. Комплект за бро?

Комплекти за бродерия на кръстат бод За начинаещи. 5 Подпечатано от комплекти за бродерия на кръстат бод за деца.Комплекти

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

НАЙ-ДОБРИТЕ КОМПЛЕКТИ ЗА БРОДЕРИЯ НА КРЪСТАТ БОД ЗА НАЧИНАЕЩИ, ТАКА И ЗА МОМИЧЕТА 5 готови рисунки, които се харесват на повечето момичета - сърце, еднорог, котки, rainbow и бухал.ЛЕСЕН ЗА НАПРАВАТА НА КОМПЛЕКТ ЗА БРОДЕРИЯ НА КРЪСТАТ БОД ЗА НАЧИНАЕЩИ. 5 малки красиви готови рисунки, които вашето момиченце може да се изпълни в най-кратки срокове.Идеален комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи с инструкции стъпка по стъпка.Опаковка и размер - 5 обръчи 2,75 инча, 5 предварително отпечатани тисненых канвасов за бродиране с тегло 11 карата (плат Aida), 2 игли, висококачествен памучен конец мулине с прости инструкции. материалът е безопасен за децата, това е перфектният комплект за бродерия за начинаещи.СТРАХОТНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК за БРОДЕРИЯ : комплекти за начинаещи рукоделов в красива кутия, ще се превърне в идеален подарък за вашата дъщеря, внучка, племенница или кръщелница за рожден ден, Коледа и всеки друг празник. Висококачествена бродерия на кръстат бод за деца.В случай на възникване на някакви проблеми да се свържете с нас, за да направи процеса на бродерия на кръстат бод за вашите деца е идеално.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория