• Ново
FAVOMOTO Растителни Материали Броя на Момичетата за комплекта Рамка Мультяшная Бродерия Ръчна изработка в стила на Студенти Прост Кръст Стартер Начинаещи Занаятчийс?

FAVOMOTO Растителни Материали Броя на Момичетата за комплекта Рамка Мультяшная Бродерия Ръчна изработка в стила на Студенти

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА бродиране - красива обстановка, вашето дете ще бъде добро настроениеАКСЕСОАРИ ЗА БРОДЕРИЯ на кръстат бод - им е лесно да се прекъсне и те изчезват.CROSS STARTER KIT - Произведени от futon материал, те са практични и безопасни.ДЕТСКИ комплект за бродиране - Те ще доставят удоволствие на децата.Като направите домашното, детето си ли ще преживее чувство на удовлетворение. комплект за бродерия на кръстат бод - -Подходящ за семейна употреба, детето ви с удоволствие ще се проведе време за ръчно изработени бродерии.ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА бродиране - красива обстановка, вашето дете ще бъде добро настроение.АКСЕСОАРИ ЗА БРОДЕРИЯ на кръстат бод - им е лесно да се прекъсне и те изчезват.CROSS STARTER KIT - Произведени от futon материал, те са практични и безопасни.ДЕТСКИ комплект за бродиране - Те ще доставят удоволствие на децата.Като направите домашното, детето си ли ще преживее чувство на удовлетворение. комплект за бродерия на кръстат бод - -Подходящ за семейна употреба, детето ви с удоволствие ще се проведе време за ръчно изработени бродерии.Пратката включва 1 х комплект от материали за бродерия Характеристики - Цвят : Комплект за бродерия на кръстат бод с различни цветове, инструменти за бродерия със собствените си ръце - Те ще доставят удоволствие на вашето дете кръстат растения. - Цветна украса красиво, вашето дете ще бъде добро настроение, пълен комплект за бродиране. - Те лесно се съборят и выцвести вышиванкам студенти. - Вашето дете ли ще преживее чувството на удовлетворение, когато той или тя кутия комплект за бродерия на кръстат бод. - Материал : памучен бродерия ръчно изработени - Изработени от памук, материал, те са безопасни набор от инструменти за бродерия - Размер : Приблизително 17x18x0,1 см / 6,69x7,09x0 комплект за начинаещи вышивальщиков.Информация за стоки, Студентски бродерия подходящи за дома, детето ви ще се радват на щастлив и смешно течение на времето, ръчна бродерия.Инструмент за бродерия със собствените си ръце са добри детайли на производство, детето ще ги използва в продължение на дълго време.Инструменти за бродерия със собствените си ръце Тези елементи представляват някои материали за бродерия, изработени от futon материал и безопасни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория