• Ново
FAVOMOTO Strands Ct Околната среда Червена Рамка Разтегателен Бродерия Стенен Фон Стартов комплект за Кръстат Бод САМ Подвесная Фортуна Памук Ръкоделие Живопис Шиене с Ша?

FAVOMOTO Strands Ct Околната среда Червена Рамка Разтегателен Бродерия Стенен Фон Стартов комплект за Кръстат Бод САМ Подвесная

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Комплект за бродиране на животните : универсален окачен кръст - идеална за използване в закрити помещенияКръст за начинаещи : крос-дизайн го прави по-модерен и привлекателен като декорация на дома.Фон за дивана : Кръстосан дизайн го прави по-модерен и привлекателен като декорация на дома.Мишката на съдбата : Продуктът е произведен от futon материал, мек, гладък и лесен.Ръчна работа : Продуктът е произведен от futon материал, мек, гладък и лесен.Списък на пакетите 1 x Характеристики на кръст - Материал : Комплект за бродиране от памук. - Креативен и гъвкав окачен кръст - подходящи за стенопис диванного на фона на закрито. - Цвят : Червен кръст, за начинаещи. - Продуктът е произведен от futon материал, мека, гладка и лесна фаянс стенописи. - Можете да дадете този предмет на housewarming, празненства, сватба и рожден ден бамбуковым обръч за бродиране. - дом, офис, ресторант, столова, прозорци, кухня, тоалетна, баня с тоалетна, спалня, придомовая на територията на ръчно изработени. - Размер : Около 29x29x1 см стенен монтаж комплект за бродиране. - Кръстосан дизайн го прави по-модерен и привлекателен като кръст, за да украсят дома.Описание на продукта Бродерия от futon материал с бродерия бод. рисуване на фона на дивана С изискана изработка, лесен за почистване, създава усещане за комфорт и прохлада. бродерия мишки Са подходящи като фон за снимки, бижута на фона на партита, интериор за спални и хол, стенни декорации, декор общежития и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория