• Ново
2 ЕЛЕМЕНТА Перлени Ленти за Цикъла на Китката Сватбени Corsages на Китката Гривни САМ Аксесоари за Бала Ръчни Цветя Плажна Част от Сватбената Парти на Булката Приятелк?

2 ЕЛЕМЕНТА Перлени Ленти за Цикъла на Китката Сватбени Corsages на Китката Гривни САМ Аксесоари за Бала Ръчни Цветя Плажна Част

Rating 
BGN 4.14

Сума
Налично за поръчка

ДругоКомплектът включва : 2 бр. перла каишка на китката (без да се отчита на други аксесоари на снимката). Размер : Диаметър на средно пластмасова тава е около 5,5 см, а диаметъра на перлата е около 8 мм. Перла гривна е изработена с еластична гумена лента, така че може да се носи на китката на всякакъв размер.Пластмасов овалния кухи шаблон отгоре подходящ за обвързване към него различни видове бижута като красива дантела, красиви цветя и т., което прави гривни, фини и сочетающимися с различни нарядами за различни поводи.Направи си сам за да създадете свой любим стил гривна във формата на цвете или елече, може да го украсяват с пресни или изсушени цветя, обикновено използвани за сватби, танци, партита, са поканени вечери и други случаи.Комплектът включва : 2 бр. перла каишка на китката (без да се отчита на други аксесоари на снимката). Размер : Диаметър на средно пластмасова тава е около 5,5 см, а диаметъра на перлата е около 8 мм. Перла гривна е изработена с еластична гумена лента, така че може да се носи на китката на всякакъв размер.Пластмасов овалния кухи шаблон отгоре подходящ за обвързване към него различни видове бижута като красива дантела, красиви цветя и т., което прави гривни, фини и сочетающимися с различни нарядами за различни поводи.Направи си сам за да създадете свой любим стил гривна във формата на цвете или елече, може да го украсяват с пресни или сушени цветя, които обикновено се използват за сватбени тържества, танци, партита, са поканени вечери и други случаи.Описание на продукта 2 бр. перлени въжета за цикъла на китката, сватбени corsages на китката, гривни, аксесоари, със собствените си ръце, за бала, цветя за плаж, сватба парти, приятелка на булката, пакет включва : 2 бр. перла каишка на китката (без други аксесоари на снимката) Размер : среден Диаметър на пластмасовия улей е около 5,5 см, а диаметъра на перлата е около 8 мм. Перла гривна е изработена с еластична гумена лента, така че може да се носи на китката на всякакъв размер.Пластмасов овалния кухи шаблон отгоре подходящ за обвързване към него различни видове бижута като красива дантела, красиви цветя и т., което прави гривни, фини и сочетающимися с различни нарядами за различни поводи.Направи си сам за да създадете свой любим стил гривна във формата на цвете или елече, може да го украсяват с пресни или сушени цветя, които обикновено се използват за сватбени тържества, танци, партита, са поканени вечери и други случаи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория