• Ново
LQHZ Игла за мъниста 10ШТ 2 Голям Размер на Окото на Иглата За Бродиране с Мъниста Открити Мъниста на Иглата Инструменти За Изработка на Бижута Луксозно и Практично Ка?

LQHZ Игла за мъниста 10ШТ 2 Голям Размер на Окото на Иглата За Бродиране с Мъниста Открити Мъниста на Иглата Инструменти

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

- Тази игла е изработена от две много тънки стоманени жици от двата края, средата може да се отвори - Лесен и удобен за използване, може да нанизывать мъниста с различни размери. - Подходящ за бродиране с мъниста, изработка на гривни, колиета и бижута. - С прозрачна кутия за съхранение, позволява да се съхранява на игли подредени, лесни за носене и съхранение. - Тази игла е изработена от две много тънки стоманени жици от двата края, средата може да се отвори. - Лесен и удобен за използване, може да нанизывать мъниста с различни размери. - Подходящ за бродиране с мъниста, изработка на гривни, колиета и бижута. - С прозрачна кутия за съхранение, позволява да се съхранява на игли подредени, лесни за носене и съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория