• Ново
Алуминиева Торцевая Делото, Не Выцветающая Торцевая Капак От Алуминиева Сплав, Анодизиран Метал 10шт, 2 Отвора за 3D-Гравировальных Машини за проекти Роботи (Черен)

Алуминиева Торцевая Делото, Не Выцветающая Торцевая Капак От Алуминиева Сплав, Анодизиран Метал 10шт, 2 Отвора за 3D-Гравировальных

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Материалът е от АЛУМИНИЕВА сплав : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав с анодированной обработка на повърхността, която не избледняваЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ : Торцевую покритие може лесно да се затегне с помощта на винтове, което е удобно за инсталиране и използване.ЗА МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ С ЦПУ : може да се използва за маршрутизатор с ЦПУ, машини за рязане с ЦПУ, машини плазмено рязане с ЦПУ, проекти роботи.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : се използва Широко в строителството на промишлени алуминиева рамка проекти, 3 D-принтери и 3 D-гравировальных на металорежещи машини. 3060 двойни дупки : Модел има 3060 двойни дупки, общо 10 бр. алуминиеви крайни капачки, достатъчно за употреба.Материалът е от АЛУМИНИЕВА сплав : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав с анодированной обработка на повърхността, която не избледнява.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ : Торцевую покритие може лесно да се затегне с помощта на винтове, което е удобно за инсталиране и използване.ЗА МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ С ЦПУ : може да се използва за маршрутизатор с ЦПУ, машини за рязане с ЦПУ, машини плазмено рязане с ЦПУ, проекти роботи.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : се използва Широко в строителството на промишлени алуминиева рамка проекти, 3 D-принтери и 3 D-гравировальных на металорежещи машини. 3060 двойни дупки : Модел има 3060 двойни дупки, общо 10 бр. алуминиеви крайни капачки, достатъчно за употреба. Материалът е от алуминиева сплав : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, с анодированной обработка на повърхността, която не выцветает2. ЛЕСЕН за инсталиране И ИЗПОЛЗВАНЕ : Торцевую покритие може лесно да се затегне с помощта на винтове, което е удобно за инсталиране и использования3. ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : се използва Широко в строителството на промишлени алуминиева рамка проекти, 3 D-принтери и 3 D-гравировальных станков4. За машини за рязане С ЦПУ : може да се използва за маршрутизатор с ЦПУ, машини за рязане с ЦПУ, машини плазмено рязане с ЦПУ, роботизирана проектов5. 3060 двойни дупки : Модел има 3060 двойни дупки, общо 10 бр. алуминиеви крайни капачки, достатъчно за употреба Как да използвате : Параметри : Тип на продукта : алуминиево торцевая капак Модел : 3060 двойни дупки Материал : алуминиева сплав Определяне : торцевая покриване на Пратката Списък : 10 х алуминиева торцевая капак Забележка : Моля, изберете правилния размер, преди да използвате.

Всичко за продукта

Item Type:
Aluminum End Cap
Model:
3060 Double holes
Material:
Aluminum alloy
Purpose:
end cap
Package List:
10 x Aluminum End Cap:
Note:
Please match the correct size before use. :

Подобни продукти в категория