• Ново
Монета на Доналд Тръмп 2020 г. в кутия за Подарък - Позлатен са подбрани монета, Защитен калъф (Монета на Доналд Тръмп в кутия за подарък)

Монета на Доналд Тръмп 2020 г. в кутия за Подарък - Позлатен са подбрани монета, Защитен калъф (Монета на Доналд Тръмп в кутия

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ДРЪЖТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА – сложи парите си където и да си по-далеч и за да покаже своята непоколебима подкрепа за нашия 45-ти президент с помощта на тази златна монета на Доналд Тръмп, деноминирани ДВАДЕСЕТ и ДВАДЕСЕТ ПОЗЛАТЕН – ние сме обхванати от нашата уникална монета на Доналд Тръмп, деноминирани ДВАДЕСЕТ и ДВАДЕСЕТ и истински 24-каратово злато.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за истински американец и интелигентен подарък за всеки от поддръжниците на кампанията MAGA / KAG, вашите приятели и семейство.Това е идеалният сувенир за спомен за тези важни предстоящите избори.ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ на ТРЪМП – Ние сме вложили много мисъл в дизайна на монети.Можете ли да изберете всички сведения за 2020 година?.ЗАЩИТЕН КАЛЪФ – Нашите златни монети са добре защитени защитен калъф от твърда пластмаса.ДРЪЖТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА – сложи парите си където и да си по-далеч и за да покаже своята непоколебима подкрепа за нашия 45-ти президент с помощта на тази златна монета на Доналд Тръмп, деноминирани ДВАДЕСЕТ и ДВАДЕСЕТ. ПОЗЛАТЕН – ние сме обхванати от нашата уникална монета на Доналд Тръмп, деноминирани ДВАДЕСЕТ и ДВАДЕСЕТ и истински 24-каратово злато.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за истински американец и интелигентен подарък за всеки от поддръжниците на кампанията MAGA / KAG, вашите приятели и семейство.Това е идеалният сувенир за спомен за тези важни предстоящите избори.ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ на ТРЪМП – Ние сме вложили много мисъл в дизайна на монети.Можете ли да изберете всички сведения за 2020 година?.ЗАЩИТЕН КАЛЪФ – Нашите златни монети са добре защитени защитен калъф от твърда пластмаса. - ПРЕДСЕДАТЕЛ ДОНАЛД ТРЪМП 2020 - ЗЛАТНА МОНЕТА КАМПАНИЯ за ПРЕИЗБИРАНЕ ► ПОКАЖЕТЕ СВОЯТА ПОДКРЕПА, Ако не се страхуваш публично подкрепи Доналд Тръмп, тогава нашата монета от ДВАДЕСЕТ на ДВАДЕСЕТ и е идеален за вас! ► КАКВО ИМА В КУТИЯТА? ✔ ЗЛАТНА МОНЕТА на ДОНАЛД ТРЪМП ✔ ШАНС да ПОДКРЕПЯТ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ Помогнете Дональду Трампу спечели изборите 2020 година. натиснете бутона "Добави в количката" и си златна монета TWENTY-TWENTY за себе си и своите приятели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория