• Ново
120 бр. Реколта Етикети за Албуми за водене на дневник Естетически Етикети Реколта Хартиени Етикети За Водене на Дневник, за да проверите за Scrapbooking Стикери за Декора?

120 бр. Реколта Етикети за Албуми за водене на дневник Естетически Етикети Реколта Хартиени Етикети За Водене на Дневник,

Rating 
BGN 12.60

Сума
Налично за поръчка

【Value Pack】 В опаковка съдържа 120 броя стикери за албуми, които са представени в четири стилове, всеки стил е на 15 различни рисунки и всяка фигура включва в себе си 2 броя, това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди 【Уникален дизайн】 Красиви гирлянди от хартия и етикети, в ретро стил и рустикальном стил, сладки, ярки цветове ще добавят забавление на вашето скрапбукингу. 【Високо качество】 120шт ретро-етикети, за да албуми, които са изработени от висококачествени материали, здраво се държат, да се чувстват комфортно, имат ясен фигура и може да гарантира блясък и яркост на материал за дълго време. 【Лесна употреба】 Фигура на стикери за scrapbooking не трябва да се изреже, просто леко го свали на по пътека, той добре се придържа към гладки, сухи повърхности, много подходящ за списания, албуми. 【Широко приложение】 Този набор от естетически стикери е подходящ за scrapbooking, художествени списания, колажи, производство на стари бележници, луксозни опаковки, картички ръчна изработка, дизайн на фото албуми, опаковане в кашони и т. 【Value Pack】 В опаковка съдържа 120 броя стикери за албуми, които са представени в четири стилове, всеки стил е на 15 различни рисунки и всяка фигура включва в себе си 2 броя, това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Уникален дизайн】 Красиви гирлянди от хартия и етикети, в ретро стил и рустикальном стил, сладки, ярки цветове ще добавят забавление на вашето скрапбукингу. 【Високо качество】 120шт ретро-етикети, за да албуми, които са изработени от висококачествени материали, здраво се държат, да се чувстват комфортно, имат ясен фигура и може да гарантира блясък и яркост на материал за дълго време. 【Лесна употреба】 Фигура на стикери за scrapbooking не трябва да се изреже, просто леко го свали на по пътека, той добре се придържа към гладки, сухи повърхности, много подходящ за списания, албуми. 【Широко приложение】 Този набор от естетически стикери е подходящ за scrapbooking, художествени списания, колажи, производство на стари бележници, луксозни опаковки, картички ръчна изработка, дизайн на фото албуми, опаковане в кашони и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория